Van egy USA import autó, ami már itthon van BP-n. Mennyibe kerülhet a magyar papír hozzá.?
Pár adat.
2500ccm benzin, 200ló, 2003-as, 2személyes
Számít valamit, hogy youngtimer ?
Köszönöm a válaszokat.
Kérdeztem a kereskedőt, hogy mennyi az annyi.
1.000.000Ft csak a papír 🤣🤣
Nem tudom. Nem vagyok jártas benne.
Azt mondta, hogy California államból származik, Magyarországon nem lehet papíroztatni.. Csehországban kell először, de oda trailerrel kell vinni, aztán visszahozni és akkor kaphat Magyar papírokat. Ez kb 4-6 hét és 1 guriga..
Így ezt elengedtem.
Nem értem, hogy miért kell ezt ennyire bonyolítani. Elvinném műszakira max kpm vizsga, azt ha minden rendben mehetek az okmányirodába a rendszámért. Max 100ezerből + reg adó meg kellene lennie az egésznek. Vicc
#8: Nem érted, mert nem veszel tudomást az egyik fontos dologról, amit elmítettünk. A forgalomba helyezés feltételei nem egészen egyeznek. Pl. a sokat emlegetett index/helyzetjelző kérdéskör. Ezeket meg kell oldani, ha fene-fenét eszik is.
#7: Az is könnyen lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!