Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Németországban ilyen tényleg...

Németországban ilyen tényleg létezik?

Figyelt kérdés

Hugom nagy hantás, ezért ritkán beszélünk.

Kinn él németben.

Most olyan történettel állt elő, hogy 50 helyett 60valamennyivel haladt. Gyorshajtásért megbüntették. Kapott egy pénzbírságot, illetve 3 hétre elveszik a jogosítványát.

És ami számomra hihetetlen, hogy állítólag ő mondhatja meg, mikor szeretné leadni 3 hétre a jogsiját.

Mert úgy fogja csinálni, hogy most nem, hanem decemberben, ha a cégnél leállás lesz, akkor adja majd le.

Tényleg van ilyen?!

2023. júl. 16. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hatalmas kamus a tesód.50helyett 60al ment max pénzbírság érintheti.Jogosítvány ennyiért nem vesznek el. Eleve nem ő dönti el mikor adja le.Ott helyben elveszik tőle.De kétlem hogy pénzbírságon kívül a jogsiját is bevonnák..Ez baromság.Még a pénzbirság is vicces ennyi km/h nál
2023. júl. 16. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Persze, gondolom ha valaki embert öl, az is eldöntheti, mikor megy börtönbe, inkább még kint maradnak 3 évre és ölnek még párat. :DDDDDD

Még ekkora hülyeséget. Kérdezted már tőle, hogy mégis mi a célja ezekkel a hazugságokkal? Mert az oké, hogy valaki önös érdekből hazudik, na meg van kegyes hazugság is... de egy ilyennek mi értelme van? Miért?

2023. júl. 16. 11:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egész pontosan 15 (tizenöt) eurós bünti van az ilyen túllépésekért. Nálunk ugye 80-90 eur (30 ezer ft) összehasonlításként.
2023. júl. 16. 11:21
 4/10 A kérdező kommentje:

Visszakerestem a beszélgetést.

Ezt írta:

3 hétre elveszik a jogsim. 52vel mentem falun belül. Kereszteződés miatt volt 30 As tábla... Úgyhogy 350 euró meg 3hét eltiltás

De jó, mert fél éven belül én valaszthatom meg, melyik 3 hétre adom le. Itt ennyire figyelnek, hogy ki ne essek a munkából.

2023. júl. 16. 12:50
 5/10 anonim ***** válasza:

"Hugom nagy hantás"

Lehet, hogy te vagy a hantás?

2023. júl. 16. 14:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Miért én lennék?!

Mert nekem mesélt egy törtenetet, amiben kételkedek és rámertem kerdezni?!

2023. júl. 16. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Valamilyen szinten hazugság van a kérdésedben.Azt írod hogy 50esbtábla volt és hatvan valamennyivel ment. A tesód azt írta hogy 30as tábla volt és 52'vel ment
2023. júl. 16. 15:30
 8/10 A kérdező kommentje:

Mert 3 napja beszéltük, azota gondolkozom ezen. Így emlékeztem. Most, mikor a kommentet írtam, akkor kerestem vissza, hogy pontosan mit is írt.

De köszi a semmit, csak a felesleges hozzászólásokat.

2023. júl. 16. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Hozzászoltam.Első vagyok.Kamu a tesód így is úgy is.
2023. júl. 16. 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kamu már 15 éve is így volt.De kb fél éven belül kell letudni a büntetést.Tenyleg megmondhatja mikor.
2023. júl. 16. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!