Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Wazeben nem lehet beállítani...

Wazeben nem lehet beállítani hogy ne kezdje el a navigációt automatikusan?

Figyelt kérdés

Tehát ha kiválasztóm a címet egyből visitja" Loti vagyok indulhatunk!"

Ahelyett hogy először felkínálná a lehetséges útvonalakat mint a google maps. Nem lehet átállitani valahogy? Néha olyan fasz útvonalokon akar küldeni képes autópályára felküldeni 3 perc sporolásért +10km út árán

2023. júl. 15. 22:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#10: De mégis miért csinálnék ilyet? Beülök a kocsiba elindítom a waze-t, megadom a címet, kiválasztom az útvonalat és indulok. Mi az a szituáció, amikor álló helyben nézegetem az útvonalakat aztán mégse megyek sehova? Egyébként meg, ez sem lehetne gond, mert kiválasztottam elsőre, másodszorra minek nézegessem, ha ugyanonnan megyek ugyanoda.

(de ha ez ennyire zavar, állítsd le a waze-t, majd lépj be újra)

2023. júl. 16. 13:12
 12/13 A kérdező kommentje:

11 inentol kezdve már ha másik címet választasz akkor is automatikusan indul.

Pl 2 bolt között gondolkodsz egyiket beírod megnézed aztán meg néznéd a másikat de ott már egyből indítja magát.

2023. júl. 16. 14:07
 13/13 anonim ***** válasza:

#12: Én tudom hova akarok menni, amikor elindulok. De ma reggel kíváncsiságból kipróbáltam. Nálam ilyen esetben sem indul el automatikusan, ugyanúgy felhozza az útvonalakat második (harmadik) próbálkozásra is. Egyébként ez miért probléma? Eldöntötted, hogy oda akarsz menni. Akkor meg miért ne mennél?

2023. júl. 17. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!