Minőségben mennyi az eltérés a következő fékbetétek közül Ate, Bosch, Ridex?
Tudom hogy a legjobb az Ate és a Bosch, de ha pl. Ridex-et veszem akkor széthullanak a fékbetétek??
Olvastam mindenféléket, hogy ugyanazok a cégek gyártják mindegyiket, csak más a nevük ill. az árak is.
Jó hát biztos hogy mondjuk a Bosch-ba jobb anyagot tesznek és több kilométert bírnak ki mint az olcsóbb fékbetétek, amik még jobban is melegednek.
Ridex millió szám ad el mindenféle autóalkatrészt....
Szerinted ha "széthullana" akkor ezt megtehetné?
Én nem hiszek a többszörös áron árult alkatrészek többszörös minőségi különbségében
Az ismert régen a piacon jelen lévő gyártók termékei biztonságosak.
A ridex olcsó de jó alkatrészeket gyárt, rengetegen hazsnálják, és nem haltak még bele:)
Szerinted hány gyártó van aki millió számra ad el szemetet? Ez neked egy támpont? Szomorú.
Régóta piacon árulja a szemetet? Ez is támpont? Szomorú.
Olcsó, de jó, a drága meg igazából csak drága, ugye?
Csak éppen ugyanúgy idő előtt fog tönkremenni és akkor már felcseszi az ember agyát és megveszi a drágábbat, már akinek van pénze rá és nem csak az utolsó forintjaiból tákolja a német prémium autót még ha idős is. Csak ezzel az a gond, hogy egyszer már a sz*rt kifizette meg a munkadíjat, most kifizeti megint. Elsőre kellett volna a jót. Sok ilyet tapasztaltam már ismerősi körben, sőt annál is akitől vettem az autót anno, 1-2 éves cserélt dolgokat amivel büszkélkedett csak szemétből cserélte, én cserélhettem ki újra csak éppen már gyárira vagy minőségire és azóta eltelt 6 év nincs gond velük, míg az ő cseréje 1-2 év után megadta magát, ennyit erről. Minőség az minőség és ki kell fizetni, de megéri hosszútávon. A német prémium autó meg nem az ilyen fillérb*szók sportja, nem véletlenül a sok lefingott pédlány, mert béluska csak menőzni szeretne megveszi, de fenntartani nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!