Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az összes gyárilag benne levő...

Az összes gyárilag benne levő fojtással rendelkező motor ér többet, vagy amiből már kivették?

Figyelt kérdés

Most lehet a témában jártasabbaknak hülyén hangzik a kérdés, de felmerült bennem, és a fejem azt sugallta az egyik oldalról, hogy minden többet ér ami közelebb van a gyári állapothoz, másik nézőpontból pedig, hogy a fojtás kivételével is volt munka, és általában az emberek is preferálják a nagyobb teljesítményt.

Szóval melyik állapotban ér többet a motor? Tegyük fel ha ugyan azt a márkát-típust nézzük, ugyanannyit használva, csak az egyikben van fojtás, a másikban nincs.

2023. júl. 13. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:
A gyári állapot.
2023. júl. 13. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:

A gyári állapot, sokkal

gyorsabb az amortizáció ha az meg van piszkálva

2023. júl. 13. 23:41
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Egy szakszerűen elvégzett chiptuning sokkal több ér, főleg mert kevés van belőle. Nem is emlékszek olyan chiptuningos hirdetésre az elmúlt évekből, ami fél hónapon belül ne kelt volna el...
2023. júl. 14. 00:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Többet nem fog érni egy tuningolt,mert az emberek nem fizetik ki az árát amit a tulaj rákölt. Láttam én is hirdetést, hogy 70-es henger, meg minden is rávéve, és ugyanannyiért hírdették, mint a gyárit.
2023. júl. 14. 04:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat, hasznos infókat tudtam meg!
2023. júl. 14. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Normális vásárlónak a gyári, hülyegyereknek a folytás nélküli
2023. júl. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!