BMW 323i 2006 komplett vezérlés csere mennyibe kerül?
Már hallani kicsit a láncot, 198 e km van benne, szóval megakarnám csináltatni, de mielőtt a szerelőmhöz megyek kiváncsi lennék külső véleményre, hogy nagyjából tisztába legyek az árakkal.
Én kis utánanézés után ilyen 400-500 ezerre lőttem be munkadíjastól, reális?
Kétlem, hogy ~2,5 millió lenne, de azért köszönöm a hozzászólásod
Nem reális! Ha rákeresel, akkor 3 éve írtak ilyen árakat, és ugye az utóbbi időben durva áremlelések, és forintgyengülés miatti alkatrészdrágulások voltak
Ráadásul ilyenkor szoktak főtengelycsapágyakat is cserélni, meg még amit találnak, szóval inkább millió környékére számolj, vagy inkább felette.
Ezeket a motorokat ki kell teljesen venni és csak úgy szerelhetőek.. rossz összehasonlítás az N52 motorral.
Kérem olyan válaszoljon már aki jártas is a dologban vagy szerelőként vagy ha neki csináltak már ilyet, ne google-ba keressen valamit azt én is megtudom tenni.
És akkor most eljezded megint a nagyképű dumádat mint a múltkor? 🤣🤣🤣
Persze tudjuk, az nem te voltál. Dehogynem, azt hiszed mert más évjáratot írsz még nem ismerjük fel a stílusod? Meg pesze, hogy két visszatekeréssel van benne 198 ezer 🤣🤣🤣
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..
Nem az én kérdésem, de azt hiszel amit akarsz.. Nem értem amúgy miért kötekedtek ha nem tudtok érdemben válaszolni? Vagy direkt provokálni akarjátok itt az embereket?
Azért mert nem a kérdésre válaszoltál, csak belinkeltél egy teljesen más, nehezen szerelhető dízel motorról egy cikket. Ez olyan mintha valaki megkérdezné mennyibe kerül a féktárcsa X autón és te belinkelnél egy teljesen más és köztudottan drágább autót, hogy azon mennyi, irreleváns.
Ne velem kötekedj és próbáld becsmérelni az autómat, hanem inkább az ilyen "sokkszor" meg hasonló megszólalásaidon dolgozz. De majd csak neked beírom mennyibe került, hogy boldog legyél, bár előbb még millió környékére saccoltad, most már éppen fél millió felett áll meg. Látszik, hogy fingod sincs róla, csak próbálsz itt hergelni, mivel unatkozol nyári szünetben.
A visszatekerésről meg annyit, hogy második tulajdonosa vagyok, Magyarországon lett forgalomba helyezve és a volt szomszédomé az autó, amiben végig vezetve van minden, szóval ez se jött össze. Menj másik kérdés alá bohóckodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!