Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Siófokon a Nagystrand közelébe...

Siófokon a Nagystrand közelében melyik parkolót ajánljátok?

Figyelt kérdés
A legközelebbi parkoló 600Ft per óra. Kisbabával az ingyenes parkoló elég messze van. Régen emlékszem a kisebb utcákban ingyenes volt, de 10 éve nem jártam a városban,szóval inkább megkérdezlek titeket. Köszi

2023. júl. 9. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt meg tudod nézni a fizető övezeteket:

[link]

A Petőfi sétány piros zóna, 600.

A Beszédes József sétány sárga zóna, 360.

A környező utcák KRESZ szerint parkolhatók.

Nem ismerem a helyszínt, de nyáron gondolom ugyanaz a helyzet, mint az északi parton: csokrokban lógnak még a fákról is az autók az ingyenes közeli helyeken. Ha spórolni akartok, kiszálltok közel, a sofőr meg gyalogol.

2023. júl. 9. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik az a "nagy strand". De elnézve, amit linkeltek, pár utcát leszámítva gyakorlatilag sehol nem fizetős a parkolás. Én pár éve jártam ott. A szállodasor utcájában, ami párhuzamosan fut a parttal valóban fizetős volt. De bármelyik mellékutcában már nem. 20-50 méter gyaloglást simán ki lehet bírni.
2023. júl. 10. 07:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat!
2023. júl. 10. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!