Szeretitek a motorolaj szagát?
Figyelt kérdés
Én mindig megszagolom, akár a frissét, amit épp akkor bontok fel, akár a használtét, amit leengedek. Nagyon szeretem az illatát.2023. júl. 8. 21:36
1/6 anonim válasza:
Nem. Én a töltött káposzta szagát szeretem kenyérrel.
2/6 anonim válasza:
Nem. Nem mondanám, hogy kellemetlen, elvagyok benne, de annyiszor volt már hozzá szerencsém, hogy számomra nincs varázsa.
4/6 anonim válasza:
Én az étolaj szagát szeretem amikor öntöm a tankba 😍
5/6 anonim válasza:
A benziné elmegy, de túlzás azt mondani, hogy szeretem. Gázolaj, motorolaj számomra inkább rossz illat, mint jó.
6/6 A kérdező kommentje:
Érdekes, én pont a benzinét nem szeretem. Az túl tömény, erőszakos, fojtogató szag számomra. A gázolaj meg a motorolaj inkább kellemes illatos. :)
2023. júl. 9. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!