Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy fiútól aki szereti az...

Egy fiútól aki szereti az autókat miket kérdezzek?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel beszélek és bírja az autókat és én is bírom őket de annyira nem értek hozzájuk. Miket kérdezzek tőle amivel fent lehet tartani a beszélgetést?

2023. júl. 8. 18:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Bármit az autókról, legalább fontosnak érzi, hogy okoskodhat. Bár én férfiként mondom, hogy sok mindent szeretek, de a feleségemmel pont nem beszélek róluk, mert megbeszélem a haverokkal, specifikus fórumokon stb. Pont örülök, hogy a párommal nem arról beszélek, amit a szabadidőmben csinálok, hanem őt érdeklőd dolgokról, meg a semmiről, meg közös dolgokról.
2023. júl. 8. 19:11
 2/18 A kérdező kommentje:
Azt értem hogy bármit de nem nagyon értek hozzájuk max olyanokat tudok kérdezni hogy mióta van meg mennyi idős az autó. Mert kb ez az ami eszembe jutott😅 valami ötlet?
2023. júl. 8. 19:14
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

#2 Mi volt a legélménytelibb vezetésed? Mi volt a leghosszabb útra/időre, amikor vezettél? Melyik a kedvenc autód? Számít-e neked egy autó színe? Mit jelent a sor meg a V? Miért fontos neked az autó hangja?

Az ilyen "neked" fontos-e, számít-e kérdések a jók, mert azt személyesnek érzi, nem olyan kérdésnek, amire válaszul simán a kezedbe nyomhatna egy-két kézikönyvet.

2023. júl. 8. 19:17
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Aztán persze a kérdésekről lepattoghattok filmekre, zenékre. Mert gondolom nem az a cél, hogy mindent megtudj, amit a srác gondol az autókról, hanem hogy közel kerülj hozzá. Jófej lehet, nekem van vagy 8 hobbim, de egyikről sem kérdeznek a lányok, inkább én kérdezem őket az övéikről. :D
2023. júl. 8. 19:19
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!^^
2023. júl. 8. 19:20
 6/18 anonim ***** válasza:
#5 Amúgy kajak olvass csajozós honlapokat. Mert azt próbálod ezzel a fiúval csinálni, amit a fiúk 10 éves koruk óta megtanulni próbálnak. :D
2023. júl. 8. 19:24
 7/18 anonim ***** válasza:
Olyat, amire érdekel is a válasz
2023. júl. 8. 19:47
 8/18 anonim ***** válasza:
7es olyan nincs jelen esetben.
2023. júl. 8. 19:49
 9/18 anonim ***** válasza:
Közben lett egy jobb ötletem. Kérdezd meg, mit gondol a halálos iramban filmekről. Akármit válaszol, váltsál témát, te milyen filmet láttál utoljára. Nem vicc.
2023. júl. 8. 20:11
 10/18 anonim ***** válasza:
Hánnyal tud tolatni?
2023. júl. 8. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!