Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót lenne érdemes...

Milyen autót lenne érdemes vennünk?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állunk.

Amit tudni kell, hogy heti legalább 400-500km-t megyek, de van amikor 800-at is.

Ez vidéken/városban értendő. Néha megyek autóúton, ritkán pedig pályán.

Általában 3-4 emberrel megyek össze-vissza.

Igazából én vagyok a család taxija a lányok körében.

Pl. A barátnőmet elviszem vásárolni, munkába. Anyumat vásárolni, tesómat is stb.

Nagyjából olyan 70-80kg között van mindenki és 150-175cm magasak vagyunk.

Igazából nagy csomagokat nem szoktunk nagyon szállítani, illetve nyaralásnál is simán befér általában minden a 11’-es ferdehátú i30-asomba.

Autót nagyjából 2014-15-ös évjárattól szeretnénk, olyan 5.5M körül.

Nagyjából olyan 4-5évre tervezünk az autóval.

Alföldön lakunk, de anyósékhoz szoktunk menni a hegységekbe.

Olyan autót szeretnék, ami szép, jó, illetve ha menni kell, akkor menjen.

Amiken eddig gondolkoztam az egy 2014-es 2.2D 175lovas, automata, összkerekes Mazda CX-5, illetve 2019-es 1.5 dízeles Ford Focus kombin.

Nyilván nem muszáj összkerekes autó, de amit kinéztem mazdát az pont összkerekes.

Tudom, hogy most sokan a Skoda-t írják, de ne haragudjatok Skoda tulajok, nekem valahogy nem jön be a Skoda kinézete.

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2023. júl. 5. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Simán rámondanám az esetedre az 1.6 szívó benzint a városban szaladgálós felhasználásra. Viszont a 4-500 km, néha 800/ hét az inkább taxi. 5,5 -ért én egy 3-as priust vennék.

2023. júl. 5. 23:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Elektromost.
2023. júl. 5. 23:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Prius vagy valami más Toyota hibrid mindenképpen.
2023. júl. 6. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!