Autó takaró ponyvát nem kínos használni? Szabadtéren áll a kocsim és szennyeződések ellen lenne jó. Ritkán használt.
De kínos, össze vissza csikargatod vele.
Na meg eső után ha leszeded és beteszed akkor befolyik a sok víz .
Kínos? Mármint miért lenne az?
Az meg #1 leírta, hogy kb. semmi értelme, többet árt. Ha annyira védeni akarod, és úgyse használod, bérelj egy garázst neki
Ugyanezen gondolkodtam, lakótelepen lakom, nincs hova beállni, a szabad ég alatt van az autóm és jó lenne védeni valamivel a szívem csücskét. Ugyanakkor senkinél nem látok hasonlót, max a szélvédőtakarót és nem akarok én lenni az egyetlen aki használja, bennem is ott van hogy nem akarok ciki lenni. Viszont ha meg egyszer elveri a jég vagy valami mert nem raktam rá ponyvát, tuti fejjel mennék a falnak hogy a fenébe, lettem volna inkább kínos :D
Amúgy szerintem fogok egyet venni és ha komoly vihart jeleznek előre akkor rá fogom tenni, egyszer-egyszer bevállalom, a cél szentesíti az eszközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!