Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó takaró ponyvát nem kínos...

Autó takaró ponyvát nem kínos használni? Szabadtéren áll a kocsim és szennyeződések ellen lenne jó. Ritkán használt.

Figyelt kérdés

2023. júl. 5. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:

De kínos, össze vissza csikargatod vele.

Na meg eső után ha leszeded és beteszed akkor befolyik a sok víz .

2023. júl. 5. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Kínos? Mármint miért lenne az?

Az meg #1 leírta, hogy kb. semmi értelme, többet árt. Ha annyira védeni akarod, és úgyse használod, bérelj egy garázst neki

2023. júl. 5. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Ugyanezen gondolkodtam, lakótelepen lakom, nincs hova beállni, a szabad ég alatt van az autóm és jó lenne védeni valamivel a szívem csücskét. Ugyanakkor senkinél nem látok hasonlót, max a szélvédőtakarót és nem akarok én lenni az egyetlen aki használja, bennem is ott van hogy nem akarok ciki lenni. Viszont ha meg egyszer elveri a jég vagy valami mert nem raktam rá ponyvát, tuti fejjel mennék a falnak hogy a fenébe, lettem volna inkább kínos :D

Amúgy szerintem fogok egyet venni és ha komoly vihart jeleznek előre akkor rá fogom tenni, egyszer-egyszer bevállalom, a cél szentesíti az eszközt.

2023. júl. 5. 17:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A kétezres évek közepén még elment, de ma már elég ciki....
2023. júl. 5. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szennyeződések ellen lehet jó, csak éppen rohasztod is vele az autót, mert megreked alatta a párás levegő.
2023. júl. 5. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Többet ér néha lemosmi az alvázat is. Ponyvat hol tarolnad ha nincs rajta?
2023. júl. 5. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
De kínos. Mi ezért váltunk el.
2023. júl. 5. 20:37
 8/8 krwkco ***** válasza:
Ha teszel két kereszttartót az autóra, akkor használhatsz olyan ponyvát, ami nem takarja az oldalakat. Csak végigmegy az elejétől a hátultjáig. Az is véd a madárkaka és a jégverés ellen. És ugyanakkor nem karcolja a fényezést.
2023. júl. 5. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!