Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 630CI mennyire lehet...

BMW 630CI mennyire lehet rossz vétel ez a kocsi ára miatt?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon jó áron van de többihez képest jóval olcsóbb pedig leírás alapján most volt cserélve sok dolog , képeken is jónak tűnik csak a jobb kormány miatt lehet ilyen olcsó ? Bele merjek ugrani?

2023. júl. 5. 15:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Elsősorban a jobbkormányos kivitel miatt lehet ilyen olcsó, de én ezt egy BMW szakértő szervizben vizsgáltatnám át a vásárlás előtt.

Ha szar állapotban van, és te 95-100 százalékos autót akarsz, akkor könnyen lehet 2-3 millió is az az 1. Viszont még így is jól jársz összességében, csak sokat kell foglalkozni az autóval, ami eléggé időigényes...

2023. júl. 5. 17:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem vennék jobb kormányos autót. Valsz ezért annyi.
2023. júl. 5. 17:26
 13/20 A kérdező kommentje:
Most nézem drágábba is van jobbkormányos
2023. júl. 5. 17:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Jobbkormányos autót nem vennék meg..
2023. júl. 5. 17:35
 15/20 A kérdező kommentje:
Miért?
2023. júl. 5. 17:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem is néztem, hogy jobbkormányos, ezt is te árulod, mint évekig az a feketét, amit itt is próbáltál promózni?
2023. júl. 5. 17:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Mivan? Én megvenni akarom nem árulom
2023. júl. 5. 17:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja-ja, ugyanez volt a feketével is.
2023. júl. 5. 17:49
 19/20 A kérdező kommentje:
Gondolom megnézted, hogy ugyanaz a telepeülés e vagy közeli a telefonszám, stb.. nem csak úgy vádolsz itt , mert fogalmam sincs hogy milyen régi feketéről beszélsz.
2023. júl. 5. 17:53
 20/20 anonim ***** válasza:

Biztos isten nem vennék jobb kormányos autót, csak azért, mert olcsóbb.

Bruttó egymillió felett keresek, de még így se mernék megvenni egy ilyet... Azért itt ha valami attak van, egész hamar pörögnek a százezrek.

De még egy sima éves szokásos olaj + szűrők cseréjét se nagyon úszod meg 100 alatt szerintem (nyilván nem márkaszervizben)

Öreg, azért fogyaszt, cserébe annyira azért nem megy, meg szerintem marha ronda az eleje :D. Mára ez a külső eléggé elöregedett szerintem. Presztízse se sok van.

Továbbá a környék ahol le van fényképezve, az sem bizalomgerjesztő.

De hozzáteszem még ha választani kéne, előbb venném ezzel a motorral mint a dízel társait.

2023. júl. 5. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!