Hol tudom megnézni interneten, hogy parkolás szempontjából mi számít zöldterületnek?
A zöldterület mint fogalom nem létezik a KRESZ-ben
Azt a helyi önkormányzatok találták ki, és rendeletekkel teremtenek jogalapot az ilyen aljas pénzlehúzós bírságoknak, mint ugye pl: "zöldterületen parkolásért helyszini bírság"
Ha emiatt kaptál bírságcetlit a helyi közterület felügyelő genyóktól, akkor az önkormányzatnál tehetsz ez ellen észrevételt.
Én egyszer bementem az önkormányzatba egy ilyen bírságfecni miatt...
Meg is lepödött a hivatali csóka
Levezettem neki milyért aljas dolog ez, a végén már vagy unta a dumámat vagy érezte hogy tényleg genyóság volt a bírság, igy végűl azt mondta...." Na adja ide azta boritékot, most az egyzser törlöma bírságot"
Amugy nálunk pesti lakotelep, abbana néhány utcábana környékümkön annyira nincs hely hogy mindenki ugy parkol ahogy tud, évek óta, néha kiküldika közeterületes genyót pár boritékkal hogy rakja kia az autókra, amolyan pénzbeszedési célzattal
Ezért is mondom hogy szerintem ez nagy genyóság és fura hogy ez jogilag megállja a helyét!
Pont ez az…
Hogy mellettünk meg állt 5-6 autó és csak az en autómon volt cetli.
Mondjuk én meg akartam várni, hogy küldjék ki a határozatot.
De akkor érdemes bemenni határozat készítés előtt bemenni a hivatalba? Vagy levelet írni?
Ne várd mega határozatot
Menj be egyből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!