Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert van sok Nbernek 20 eves...

Miert van sok Nbernek 20 eves kocsija?

Figyelt kérdés
En amugy most no cap meg ilyenek de nem vennek 20 eves kocsit, persze ilyen gyujtoi darabokat igen, de mindennapos hasznalatra biztos h nem csak a forgalmat lassitom vele ha valami baja lesz meg azert nem is biztonsagos kocsik, a legtobb csak egy karton box amugy most no cap...

2023. jún. 27. 16:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nekem 3 autóm van. Egy 2015os Mazda 6 egy 2015os kia sorentom és egy 2002es Honda hr-v.

A hrv a rohangalos, igazából 6-7 éve eldöntöttem hogy az első meghibásodásnal hibásan eladom.

De nem megy tönkre. Ellenben a kia :) annal minden évszak egy új hiba :)

2023. jún. 27. 17:45
 12/23 anonim ***** válasza:
Dehát utolsó, a Kia (s a Hyundai) az egyik legmegbízhatóbb márkák nem? Legalábbis ilyen Volkswagen, Seat-nal biztosan különb márka!
2023. jún. 27. 18:18
 13/23 krwkco ***** válasza:
100%

"Miert van sok Nbernek 20 eves kocsija?"

2002 Ford Fiesta. Mert pont azt nyujtja, ami nekem kell. Elvisz oda, ahova kell és nekem soha nem kell elvinnem sehova. Pl. szervizbe, mindenféle dolgokra, amiket a garancia megkövetel.

Ha olajat kell cserélni, akkor kicserélem. Elvihetném szerelőhöz is, de szívesen csinálom. Ha van valami kisebb hibája kijavítom.

Van benne 4 henger, gyujtás. Meg szívócsőbefecskendezés, ami "egy mozdulattal" kicserélhető.

És nem 20 évesen vettem, hanem újonnan. Életében egyszer sem volt, hogy nem hozott haza.

És csak egyszer volt, hogy szervízben éjszakázott. (Garanciális festékjavításon, amit persze elcsesztek.) Ja, nem igaz. Még egy másik alkalommal aludt az otthontól távol. Behorpadt egy kicsit az A oszlop és azt javították.

A városban úgy megy, ahogy vezetem. Az autópályán meg 130-140(néha 150)-nel.

Szóval ezért.

2023. jún. 27. 18:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, nálad valami nem stimmel...elkezdődött a szünidő, ennyire ráérsz? úgy néz ki fingod sincs a témáról, nem tudod milyen egy jóállapotú húsz éves járgány..
2023. jún. 27. 18:40
 15/23 anonim ***** válasza:

Nekem 18 éves autóm van, de 20 éves korában is biztosan nálam lesz.

6 éves korában került hozzám, második tulaj vagyok. Végig vigyáztam rá, garázsban tartottam, minden kopóalkatrészből kizárólag gyárit kapott. Most kapott új Continental gumikat. Ennek is köszönhetően nem egy ütött-kopott rozsdás ócskavas. Esztétikailag, műszakilag is hibátlan. Kimondottan elavultnak sem mondanám: nyomatékos, turbós motor, digit klíma, radar, színes kijelzős saját navigáció, TPMS, 17" gyári alufelni, adaptív fényszóró, gyári ülésfűtés, stb... A mai napig minden működik benne, az ülések nincsenek szétülve, a beltér sem kikopott. Nekem tökéletesen megfelel közlekedési eszköznek. Ennél magasabb kategóriájú új autóra 15-20 milliót nem is tudok és nem is akarok kiadni, csak azért hogy legyen és villoghassak vele a szomszédok előtt. Akkor minek vegyek megy másik lutri használtat, csak azért mert fiatalabb?! Ha beszopok vele, semmi értelmét nem látom.

2023. jún. 27. 18:44
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
A 20 éves amúgy már 2003-ast jelent, nem tudom, ha ezt felfogta mindenki, számomra kicsit ijesztő is. 2003-ban már nagyon jó, modern autókat gyártottak.
2023. jún. 27. 18:52
 17/23 anonim ***** válasza:

Csak a saját szempontjaimat tudom megosztani veled kérdző.

Nekem egy 20 éves Renault megane kombim van 1,4 es 16 szelepes benzinmotorral és 250 ezres futásteljesítménnyel. 16 éve az enyém és a második tulajdonosa vagyok.

10+ évesre nem cserélem, és 200+ ezer km-t futottra sem, mert olyanom nekem is van. Ráadásul nagyjából tudom, hogy mik a gyenge pontjai és mire számíthatok. Meg már csak olyan vagyok, hogy hozzám nőnek a dolgaim, ahogy megszokom őket. (A mobil telefonom pl. 9 éves és most csak azért fogom cserélni, mert az aksija nagyon meg akar dögleni.)

Két dolog hiányzik belőle. Egy Tiptronic vagy fokozatmentes váltó, és egy tempomat. Amire kell, arra jó.

2023. jún. 27. 18:54
 18/23 anonim ***** válasza:
59%

Nekem azért van 20 éves autóm, mert csóró vagyok, de sajnos nincs más alternatívám a közlekedésre. Ha a tömegközlekedés működne ott, ahol én élek, akkor azzal járnék, de sajnos ez nem így van. Úgyhogy marad az autó, amiből nagyon szívesen vennék újat, hogy én fingjak bele először és háromévente le is cserélném, hogy a drága hibák már másnál jöjjenek elő, de sajnos ezt nem tehetem meg, mert nem vagyok se IT-s, se burkoló.

De örülök neki, hogy te annyira f***a gyerek vagy, hogy ilyen régi autó nem jöhet szóba. Ha ilyen sikeres az életed, ajánlom, hogy veregesd meg jobb kézzel a bal válladat, megérdemled az elismerést.

2023. jún. 27. 21:25
 19/23 anonim ***** válasza:

31 éves autóm van.

Fun fact 1: nem érdekel mit gondolsz

Fun fact 2: igen csak megnézik az utcán

Fun fact 3: rendőri igazoltatásnál is mindig megjegyzik milyen jó autó is ez.

2023. jún. 27. 21:41
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Amíg anyuék visznek suliba tök mindegy.

Nber, no cap...

Direkt vagy retardált?

2023. jún. 28. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!