Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek is nagy a falat...

Szerintetek is nagy a falat elsőnek egy BMW?

Figyelt kérdés

Most kezdem a jogosítványt majd és minden álmom egy BMW.

Elsősorban egy E60.

Persze mielőtt megveszem előtte átfogom nezetni szerelővel mielőtt egy lepusztult szart veszek

2023. jún. 26. 10:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
#9 Aki nem tud akármilyen autót kezelni, annak nem adtak volna jogsit elvileg. Nekem is mondták, hogy friss A jogsival csak kismotort vegyek, hát édesf*szom, megcsináltam a korlátlant, elvileg akármekkorát tudnom kéne kezelni! Tudom is kezelni, mert jó helyen jogsiztam, odafigyeltem az órákon és járok tréningekre.
2023. jún. 26. 11:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Kinek mi nagy falat. Ez mindig csak és kizárólag attól függ, hogy van-e rá pénzed, teljesen független attól hogy mennyi ideje van jogosítványod.

Ameddig nem valamelyik nagyon erősen motorizált változatot veszed, hanem mondjuk egy átlagosabb példányt, addig azt sem lehet mondani hogy túl sok lenne a teljesítmény egy kezdőnek. Van benne elektronika, egy nehéz családi szedán amiben a legerősebb motorokat leszámítva oda illő erő van, nem fogod megölni vele magad hacsak direkt nem akarod.

2023. jún. 26. 11:49
 13/16 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én BMW-t nem javasolnék első autónak, nem feltétlenül a fenntartás miatt, hanem a hátsókerék-hajtás miatt.

Nekem rutinos sofőrként lett először BMW-m előtte csak front hajtásos autóim voltak, és bizony eleinte esős, havas időben volt, hogy meglepett és csak a rutin miatt tudtam lekezelni.

A fenntartás megint egy másik kérdés, egy ilyen autóra bármikor bőven rá lehet locsolni akár milliós összeget is javításra, ha ez nem probléma, akkor tulajdonképpen bármilyen korú, állapotú autót életben lehet tartani.

2023. jún. 30. 18:12
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 Ez megint relatív, egyrészt havas időt már ne nagyon várjon senki, másrészt meg az elsőkerék hajtás is szépen ki tudja tenni a fenekét, vagy éppen fenn tud akadni kanyarodás közben 10-20 centi hóban.
2023. jún. 30. 19:29
 15/16 Koaxk Ábel ***** válasza:

Azért egy hátsókerekes autóval nem nehéz elérni, hogy túlkormányzott legyen, szerintem ebben egyetértünk. (Pont ettől annyira jó, ha van hozzá rutin lekezelni.)

Abban igazad van, hogy sanszos, hogy nagy havazások már nem lesznek többet.

2023. jún. 30. 19:36
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 Persze, de a rutintalan az elsőkerekest is megcsúsztatja. Igazából mindkettővel az a titok, hogy amikor esik a hó, bele kell ülni és meg kell tanulni kezelni. :)
2023. jún. 30. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!