A vidámparkban hány cc-sek a gokartok?
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 19:33
1/5 anonim válasza:
fúú hát attól függ milyenek:D van olyan amit fűnyíró motor hajt, vannak 50-esek és így fölfelé. de mivel vidámparkról van szó tippem szerint fűnyíró motor van benne:D vagyis olyan 30-40 de 50is valószínű.
2/5 anonim válasza:
az messze van a gokart-tól :D a versenygokartok 100 ccm-től kezdődnek (természetesen 2t) egészen 125cc 6sebességes váltóval párosítva. a vidámparki meg sztem olyan 100ccm, de 4t és nagyon visszafogott teljesítménnyel.
3/5 anonim válasza:
@ előző: Nem biztos! Nekem van egy 80-as KTM gokartom egy all-kart vázban, és erre megy rá egy üvegszálból készített műanyag szárny, meg egy idom, ami az egészet befedi. Ilyen kategória van Svájcban, ahol kis 80-as versenycross KTM motorokkal mennek, és az ott OB!
Ui: én az egyik volt versenyző sráctól vettem meg a gépet, mert ő abbahagyta a versenyzést.
4/5 anonim válasza:
az előtted levő vagyok. tudom, hogy van többféle. nekem 100ccm-s maxterem van 2t. de megy mint az állat. gondolom a KTM is erős. és nemhiszem, hogy vidámparkba bárkinek a segge alá adnának egy versenygokartot. főleg nem olyan kis pályán. ezért gondolom, hogy 4tsek, a gyerekeknek szerintem max 125, a felnőtteknek meg max 250 (de nagyon visszafogott teljesítménnyel).
5/5 anonim válasza:
hát elég erős, 30-35 LE szerintem biztos van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!