Mi ez a nagy motoros forgalom Gárdonyban?
Figyelt kérdés
Valami eszméletlenül sok motoros száguldozik Gárdonyban, főleg a Szabadság úton látok belőlük sokat. Mi ennek az oka? Az év többi napján nem szokott ekkora motoros forgalom lenni Gárdonyban.2023. jún. 25. 11:34
2/6 anonim válasza:
120 éves a Harley Davidson, és nemzetközi motoros találkozó van Magyarországon. Alsóörsön, és Budapesten vannak programok, ide-oda motorozgat 5-6 ezer motoros.
5/6 anonim válasza:
#4 nem én vagyok a 3-as, de ha ismernéd az oldalt, akkor van olyan opció, hogy a kérdező ahelyett, hogy újra feltenné a kérdést, ki is emelheti ha nem kapott rá megfelelő választ, és ilyenkor a weboldalon elölre kerül, a felső 3 a már korábban feltett, de kiemelt, és csak ezek alatt vannak az újak.
6/6 anonim válasza:
Köszönöm. Ezt a lehetőséget nem ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!