Ez normális fogyasztás? (23L)
Figyelt kérdés
Van egy 2011-es Fiat Punto Evo autóm 1.4 Multiair 135 lóerős motorral. Városi körülmények között csak 470 kilómétert tudok megtenni teli tankkal. Átlagfogyasztásnak 8,5 litert ir. Apának van egy Octaviája az megtesz 900 kilómétert is teli tankkal. Tudom nem ugyanaz a kategória, de akkoris. Azért nem száguldozok2023. jún. 24. 23:27
11/13 anonim válasza:
Hiába, ez a gyk. színvonala.! 😬😨😭🤮
12/13 anonim válasza:
"Ez nem 23 literes fogyasztás."
Szerintem azt akarta kifejezni, hogy 23 éves lány, minek nem tudom mi köze van a fogyasztáshoz.
13/13 A kérdező kommentje:
Megkaptam a választ köszi. És igen, arra akartam utalni. Sajnos nem értek hozzá. Csak vezetem.
2023. jún. 26. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!