Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek jobban járok ha...

Szerintetek jobban járok ha oktatót váltok?

Figyelt kérdés

Szóval nem szeretnek sokat írni, de röviden úgy érzem hogy ez a dolog nem működik az oktatómmal.

Először is, 28. Óránál tartok, és eddig nagyon ment a vezetés, volt hozza érzékem, havi 4 x mentem kb.

Most kénytelen voltam kihagyni egy egész hónapot, mert a kedves oktató nyaralni ment, és tegnap vezetés közben folyamatos megjegyzéseket tett, hogy ennél több az elvárás amikor valaki ennyi óránál tart, kénytelen leszek plussz órákat venni mert hogy o nem fog elvinni vizsgára hogy ő be égesse magát a vizsgáztató előtt mert oda vitt egy tanulót aki nem tud vezetni.

Erre válaszoltam neki azzal, hogy én nem tehetek arról hogy nem jöhettem 1 hónapot, mert nem tudtál be osztani a sok tanuló miatt, és mert nyaralni voltál.

Annyit válaszolt hogy sajnos ilyen ez a pop szakma. engem nagyon megviselt a bunkó megjegyzései, és egyáltalán nem ment a dolog utána, úgymond zavarba estem, de még rá tett egy lapáttal, úgy hogy konkrétan az utolsó órában minden lehető dologba bele kötött, bunkó f.szkalap volt velem.

És ráadásul amit eddig tanított, bele kötött. pl. Azt, hogy ha mar úgy érzem nem fogok tudni időben megállni a lámpánál, es meg sárga akkor nyomjam a gázt, na volt tegnap egy ilyen, utana kaptam a lebaszást, hogy simán megallhattam volna.

Eddig tok normális volt, de ezek után nem vagyok benne olyan biztos hogy vele sikerülni fog ez az egész, ráadásul a júliusi hónapban egyáltalán nem fogok tudni menni egyéb okok miatt. Úgy érzem hogy csak le szeretne húzni pénzzel, és természetesen előre tisztában voltam azzal, hogy 30 órából nem lesz jogosítványom, de az hogy havonta 10 órát levezetek, kihagyom egy hónapot utana megint vegyek 10 órát mert nem megfelelő a vezetésem, utana még egy hónap kihagyás miatta.

Arról meg nem beszélve hogy kb minden alkalom vezetésnél konkrétan abból az 1ó 40p bol 15-20 p el cigizget meg kávézgat

Tudtok valami véleményt vagy tanácsot adni? Gondolkodtam hogy oktatót váltok, de nem szeretnek konfliktust.

2023. jún. 24. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Váltsál, ha akarod. Szerintem szimplán hisztiztel, és amúgy szerinted mi a jobb? Kifizetni a vizsgadíjat és a vizsgaórát, aztán esetleg megbukni, vagy elfogadni az oktatónak azt a megjegyzését, ha nem is elegánsan tette, hogy kéne még pluszóra, mert így nem engedne jó szívvel vizsgázni? Tudod, hányan a fél karukat adnák azért, ha a harmadik bukás után nem úgy mennének még két órára a negyedik vizsga előtt, hogy az oktató tudta, 50-50 a bukás esélye? Normális oktató azt engedi vizsgázni, akiben biztos, hogy át tud menni, ha éppen nem jön rá az ötperc és csinál hatalmas baromságot. Ahol én az A kategóriát csináltam, ott az oktatói portálon volt egy pipálható mező a diákok neve mellett, hogy úgy gondolja-e az oktató, hogy vizsgázhat, és utána jöhetett szóba, hogy mikor érek rá vizsgázni. Egyik oktató azt hitte, már rég jogsim van, de a másiknál csináltam olyan baromságot (mi időpontra jelentkeztünk, aztán vitt vezetni, aki akkor be volt osztva), hogy azt mondta, ő ezt most még nem pipálja ki. Nem haragudtam meg rá. Valószínűleg jobban el tudja dönteni, hogy készen állok-e, mint én diákként. Az semmit nem jelent, hogy szerinted jól ment eddig a "vezetés". A vezetésnek amúgy 2 óra után jól kéne mennie, közlekedni kéne valahogy.
2023. jún. 24. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
63%

"nagyon megviselt a bunkó megjegyzései, és egyáltalán nem ment a dolog utána"

Ennyitől? Biztos, hogy neked jogosítványra van szükséged? Nem igazán a gyenge idegzetűek játéka ez.

2023. jún. 24. 17:51
 3/5 anonim válasza:
42%
Én vàltanék ez egy flegma, nagyképű,aki millió óràt veted veled hogy fizess,lehúzàs.
2023. jún. 24. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Imádom ezeket az oktatókat váltogatókat, gondolom majd ha friss jogsival neadjisten elviszik valahova a saját családjukat, akkor családot is váltanak másnap. :D Elkényeztetett, "nekem mindent", "mitképzelszmagadról" hülyegyerekek. Ilyen nyámnyila virágszálaknak pont semmi helyük a közutakon.
2023. jún. 24. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

Azért egy hónap kihagyás nem akkora időintervallum, hogy indokolja azt, hogy hibát hibára halmozzon az ember. Nyilván senki nem szerez rutint ennyi idő alatt, ilyen kevés vezetett órával a háta mögött, de csak példaképpen.

Tesóm kb 5 éve tette le a jogsit, rögtön utána 3 évig egyetlen percet sem vezetett. Beült az autóba, bizonytalan volt 10 percig, majd azóta balesetmentesen, stressz nélkül levezetett több ezer km-t.

Vezetni 1x kell megtanulni, nem minden alkalommal, amikor beül az ember az autóba. Amíg 1 hónap után minden első-második óra azzal telik, hogy visszaszokj a Volán mögé, teljesen jogos, hogy vegyél plusz órákat.

Mi van akkor, ha csak egy hónappal később lesz vizsga időpont, minthogy levezeted az utolsó órát? Majd jön a magyarázat, hogy te másnap akartál vizsgázni, nem a te hibád, hogy nem volt szabad hely?

2023. jún. 24. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!