Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elfogadnátok egy ilyen Toyotát?

Elfogadnátok egy ilyen Toyotát?

Figyelt kérdés

[link]

Japán minőség amerikai méretben, ettől jobb párosítás nincs.

2023. jún. 24. 12:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elfogadnám, de nem azért mert tetszik
2023. jún. 24. 12:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Azért amerikai a méret, mert itt nem tudják megfizetni a tankolását, ott meg igen. Meg amúgy is a legtöbb embernek nem kell ekkora autó, akkor minek fizetni rá a százezreket tankolásra. Nem kell ingyen sem.
2023. jún. 24. 12:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Dehogy nem kell nagy autó. Nálunk is vennék, ha elterjedne. Az európai Ford Rangert, Raptort is veszik eléggé. Beütött itt is az SUV, pick-up láz.
2023. jún. 24. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:
nem mert nem gerjedek a suvokra . utazásra van egy camry ami 180ekm után is hiba nélkül működik , nem úgy mint a germán prémium csodák
2023. jún. 24. 13:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen.

Ez a méret már akkora amiért vennék suvot. A kisebb suvokat meg messziről kerülöm.

2023. jún. 24. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyílván elfogadnám,nem ülnék bele sírva de nem az ilyen autókat szeretem,mást vennék ennyi pénzből.Nincs családom,teljesen felesleges ekkora böhöm autó főleg Magyarországon,a sportosabb autókat szeretem.
2023. jún. 24. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Rá se kattintok, fogadjunk piros.

Welcome back, nem unod még pár hetente rázendíteni ezekre a kérdésekre?

A többségnek nem tetszenek ezek, az EU piacra/utakra erősen oversize batár SUV-ok, hiába írod ki ezerszer is.

2023. jún. 24. 17:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Elfogadnátok ????

EZ olyan kisgyerekes dolog!!

2023. jún. 25. 07:58
 9/11 anonim ***** válasza:
#8: Mert a kérdező egy kisgyerek. Pár hetente megjelenik itt több nicknévvel és elkezd kiírogatni kérdéseket (általában piros) USA piacos SUV-okról ilyen stílusban. Alapvetően ízlésről szólnak a kérdések, de akik nem tapsolni neki azokat lepontozza a vérbe a többi userével, és jól megmondja a magáét nekik (legalábbis ő azt gondolja). Aztán nem tudom miért, kiveri és megy aludni, vagy kitiltják, passz, pár hétre eltűnik. Majd amikor újra fellobban a vágy, jön megint ugyanezzel a forgatókönyvvel. Fura is hogy csak egy kérdést írt ki most, rövid idő alatt
2023. jún. 25. 08:12
 10/11 Hovarju ***** válasza:

Hát, ha "csak úgy" nekem adnák, én elfogadnám.

Kipróbálnám néhány napa alatt és eladnám.

Abból a pénzből meg vennék egy sokkal kisebbet.

2023. jún. 26. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!