Beindításkor ledobta a vezérlést az autó motor csere?
Figyelt kérdés
Indítottam az autót, majd rögtön miután az öndította beindította elkezdett kalapálni a motor le is állítottam motorház fel, ékszíj es egy feszítő tárcsa oda lett. Az autó Renault Megane 1.5 dci 106LE 2007. Motorcsere vagy akár meg is úszhatta?2023. jún. 23. 19:38
2/8 anonim válasza:
Biztos hogy a vezérlés? Ha a vezérlés szakad nem kalapál hanem egy nagy csattal leáll.
3/8 A kérdező kommentje:
Nincs a vezérműszíj a generátoron hanem ott lóg lent, egy feszító görgő eltörött vagy nem tudom, az ékszíj nem szakadt el.
2023. jún. 23. 20:16
4/8 anonim válasza:
Attól függ. Vannak olyan motorok amiknél összeakadnak a szelepek a dugattyúkkal és motorcsere kell, és vannak olyan motorok, aminél pedig felcsapsz egy másik szíjat és megy tovább mintha mi sem történt volna. Szétszedésnél fixen kiderül az eredmény.
5/8 A kérdező kommentje:
Egy ilyennek az ideje körülbelül mennyi időt vesz igénybe? szétszedéssel és ha kell javításokkal?
2023. jún. 23. 20:29
6/8 anonim válasza:
Ha csak egy vezérléscsere kell, az pár óra alatt megvan egy szerelőnek. Ha motorcsere vagy felújítás az akár több hét.
7/8 anonim válasza:
Ez akkor nem vezérlés lesz hanem a hosszbordás szíj.
Meg nyilván a feszítő és még lehet mást is cserélni kell.
8/8 anonim válasza:
Hallod, mivel látszik, hogy fogalmatlan vagy a témával, ami persze nem baj, nem kell mindenkinek mindenhez is érteni, inkább vontasd el egy szerelőhöz és az megmondja mi a helyzet. Itt online úgysem tudunkneked segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!