Jó automata váltós használtautó olcsón, lehetséges?
Hát szerintem automatás ha olcsó az nem véletlenül van.
Most kérdeztem a szerelőt, hogy tudják-e öblíteni, mert időszerű lenne, mondja igen, megvan mindenük hozza, de kb. 500-600 euró.
Magyaroszágon meg sok sufniműhely csak leengedi aztán tölt bele valamennyit valamiből, aztán vagy sikerül vagy nem.
a nejemnek, és nekem is harminc éve csak automata váltós kocsink van..még soha nem romlott el egyik sem..amióta Esztergomban suzukit raknak össze, azóta csak ott vásárolt automatánk van.
Fél millióból nehéz lesz jó autót venni, mert vagy rozsdás, vagy karambolos, vagy füstöl...az automata váltó hibája pár száz méteres próbakörnél kiderül.
Ha javasolhatom csak Szwiftet, WagonR+-t, esetleg Igniszt nézegess.. A nagyobb suzukik már drágábbak.
Annyit tudni kell, hogy nem igaz a régebbi váltókról terjedő legenda...azt is tudni kell, hogy a suzuki cég gyártja minden japán autóba az automata váltót, hiba nélkül...
Ez persze nem jelenti azt, hogy egy hülyegyerek ne vágná haza a mindent kibíró automatát...
Nos ezt oszd be.
Ja még annyit, hogy soha nem kellett váltóolajat cserélni egyik suzukiban sem.
"Ja még annyit, hogy soha nem kellett váltóolajat cserélni egyik suzukiban sem."
Én úgy tudtam a gyártó elő is írja hogy x kilóméterenként váltóolajat kell cserélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!