Most csinálom a jogosítványt. Ügyfélkapun megtudom nézni, hogy mikor jár le?
Figyelt kérdés
Ez lehet furcsán fog hangozni, de én bizalmatlan vagyok az emberekkel szemben. Csinálom a jogsit és hivatalosan lejárna jövő hónapban, de az oktatóm azt mondta a kovid miatt csak februárban fog lejárni. Ügyfélkapun keresztül megtudom nézni? Vagy bekell mennem a hatósághoz? Ha betelefonálok kiadják? Jobban szeretném én hallani/látni.2023. jún. 16. 20:20
1/2 anonim válasza:
A jogsid hogyan jár le,ha csak most csinálod???
Gondolom a kreszvizsgádra gondolsz, aminek érvényessége 2 év.
A kérdésedre meg nem a válasz, mert amíg nem vizsgázol le ,és nem igenyled a jogosítványt, addig az ügyfélkapun semmi nyoma nincs annak,hogy te tanfolyamra jársz.
Menj be a közlekedési felügyelethez ahol a kreszvizsgát csináltad, és ők megtudják mondani,hogy meddig érvényes a vizsgád,mivel ugye a forgalmit is majd náluk csinálod.
2/2 anonim válasza:
Ha most csinálod a jogosítványt, akkor nem járhat le, mert még el sem készült.
Tedd föl értelmesen a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!