Szerintetek elfelejtettem vezetni 4 év alatt?

Ez megint annyira egy bugyuta kérdés, hogy nem is értem hogy tudott megfogalmazódni benned.
Szerinted erre random internetes emberek tudnak bármit is érdemben válaszolni? Nem vagyunk jósok...
Minden ember más, van aki 5 perc után visszarázódik, van akinek meg több idő kell és képzeld ez csak akkor fog kiderülni, ha újra elkezdesz vezetni.

Szerintem nem.
Vagy igen.
Nem tudom.

Ha már vezettél 7e-t, akkor nem lehet nagy gond.
Azért ne Pesten belvárosban próbáld.
Vidéki kisebb városban gond nélkül, sűrűbb helyeken ismert útvonalon csendesebb időben.
Ne hagyd veszni,menni fog!

"Vagy olyan ez a tudás mint a biciklizés, h nem lehet elfelejteni?"
Hát ez tudod pont úgy van, mint a biciklizéssel:
Attól hogy el tudsz menni egy tanyabájkkal a boltba még nem biztos, hogy nem fogsz egy országútival nagyot tanyázni.
Vezetésnél pont így számít hogy mit szoktál meg, új autót szokni kell. Én például meg akartam venni oktatás után egy haverom autóját, hogy a Clio után mondjuk úgy, hogy kb semmit sem éreztem a Matizban, semmi nem volt úgy, semmi nem volt ugyanaz. Szóval az alapok valószínű hogy megvannak, de ha új autót veszel, azzal úgymond össze kell csiszolódnod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!