Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek elfelejtettem...

Szerintetek elfelejtettem vezetni 4 év alatt?

Figyelt kérdés
5 éve forgalmi vizsgáztam, az azt követő egy évben amíg otthon laktam, kb összesen 7000kmt.Akkor napi szinten vezettem, elég jól ment.De mióta különlakok 4 éve, azóta sajnos egyáltalán nem vezettem. Most jutottam el oda, hogy tudok autót venni. Szerintetek mennyire kopik meg 4 év alatt az ember vezetési tudása?Mintha ismét teljesen nulláról kezdené, vagy annyira azért nem?Vagy olyan ez a tudás mint a biciklizés, h nem lehet elfelejteni?
2023. jún. 16. 09:33
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Vezettem kb 7000kmt.
2023. jún. 16. 09:34
 2/15 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt.
2023. jún. 16. 09:34
 3/15 anonim ***** válasza:
57%

Ez megint annyira egy bugyuta kérdés, hogy nem is értem hogy tudott megfogalmazódni benned.

Szerinted erre random internetes emberek tudnak bármit is érdemben válaszolni? Nem vagyunk jósok...

Minden ember más, van aki 5 perc után visszarázódik, van akinek meg több idő kell és képzeld ez csak akkor fog kiderülni, ha újra elkezdesz vezetni.

2023. jún. 16. 09:37
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem.

Vagy igen.

Nem tudom.

2023. jún. 16. 09:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki és megtudod. Egyébként nekem is volt ekkora kihagyás, igaz, 3 év rendszeres vezetés után (a km-t mondjuk nem számoltam), és kb. 3 perc volt belejönni.
2023. jún. 16. 09:44
 6/15 anonim ***** válasza:
62%
Igen. Így jó most?
2023. jún. 16. 09:52
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

Ha már vezettél 7e-t, akkor nem lehet nagy gond.

Azért ne Pesten belvárosban próbáld.

Vidéki kisebb városban gond nélkül, sűrűbb helyeken ismert útvonalon csendesebb időben.

Ne hagyd veszni,menni fog!

2023. jún. 16. 10:15
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
Ülj be és menj egy kicsit valami kihalt helyen, hamar vissza fogsz zökkenni.
2023. jún. 16. 10:17
 9/15 MGéza ***** válasza:
55%

"Vagy olyan ez a tudás mint a biciklizés, h nem lehet elfelejteni?"

Hát ez tudod pont úgy van, mint a biciklizéssel:

Attól hogy el tudsz menni egy tanyabájkkal a boltba még nem biztos, hogy nem fogsz egy országútival nagyot tanyázni.

Vezetésnél pont így számít hogy mit szoktál meg, új autót szokni kell. Én például meg akartam venni oktatás után egy haverom autóját, hogy a Clio után mondjuk úgy, hogy kb semmit sem éreztem a Matizban, semmi nem volt úgy, semmi nem volt ugyanaz. Szóval az alapok valószínű hogy megvannak, de ha új autót veszel, azzal úgymond össze kell csiszolódnod.

2023. jún. 16. 10:20
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Ennyi km után nem hiszem, hogy elfelejtetted volna. Azért ez nem 25 év. Én 25 év kihagyás után nem tudtam beindítani az autót, vettem 30 órát.
2023. jún. 16. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!