Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használt autót ajánloto...

Milyen használt autót ajánlotok 4-4.5 millióig?

Figyelt kérdés

Az első autóm vásárlása előtt állok viszont az általam kinézett modellekről mind olvastam egy-egy rémtörténetet amik elbizonytalanítottak kicsit,szóval a segítségeteket kérném.Olyan autót keresek a fentebb említett árkategóriában ami:

-minimum egy Golf/Opel Astra méretű

-"olcsó" az esetleges szervizelése

-jó fogyasztással rendelkezik

-megbízhatóan megy

-és vannak belőle 120lóerő fölötti teljesítménnyel rendelkező darabok ebben az árkategóriában

Illetve pár modell amiket néztem és örülnék ha eltudnátok mondani róla a véleményeteket

2015 Opel Astra 1.6CDTI

2014 Opel Astra K 1.6CDTI Sport Tourer

2020 Opel Astra K lim

2016 Volvo V40 Diesel

2015 Ford Mondeo minden motorral

2013 Seat Leon 1.8 Tsi

2016 Opel Insignia 1.6 Diesel

2023. jún. 14. 23:29
 1/8 anonim válasza:
100%

Opelek alapból kukák hidd el taxizom összes kollega köpköd rájuk aki azzal melózik

Volvo jó hengerfej problémák fordulhatnak talán elő vékonyra szabott a hengerfal a D szériáknál

Mondeo nem rossz de legyen lekövethető szervíz előélet

Seatokbol inkább 1.4tsi-ket kutasd, messze megbízhatóbb és kiforrottabb az 1.8nál

2023. jún. 15. 00:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Őszintén egyik se.
2023. jún. 15. 00:40
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Van 4.5 misid, és egy olyana utót akarsz venni, ami alapból csak a pénzt fogna vinni, mert már nem garanciális, és elhiheted abban a korban van, ahonnan jonni fognak elo a hibák.

Ennyi penzbol mar egy uj auto 50-%-át is betudod fizetni, és nincs para, hogy most mikor áll meg.

Én anno KIA-t vettem igy, 5 ev futam idovel, 7 evig garancias.

Ahogy letelik a hitel cserelem mindig ujra....

2023. jún. 15. 07:02
 4/8 anonim ***** válasza:
A Kia/Hyundai vonalon nézelődnék.
2023. jún. 15. 07:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Én jó állapotú 2010 előtti, szívó benzinest vettem, ami nem véletlen.
2023. jún. 15. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Ennyiből bőven tudsz venni izmosabb Golf-ot, én biztos azt vennék (vagyis Scirocco-t, de az neked valósíznű kicsi lenne)
2023. jún. 15. 10:18
 7/8 A kérdező kommentje:

6os néztem mindkettőt és szimpatikusak,csak nem írtam bele a kérdésbe.Méretügyileg egyébként nincs bajom a Sciroccoval sem havernak van és egész jó volt még hátul is.Pedig nem vagyok alacsony

Azok rendben vannak?

2023. jún. 15. 10:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is Scirocco-m van, azért írtam.

Ugyanaz a technika, mint a Golf. Amíg nem töröd meg, nem karosszériaelem kell, addig ugyanannyiba kerül fenntartani mint egy Golf-ot, megbízhatósága is ugyanaz. Első generációs 1.4 160 Le TSI-ket hanyagolni kell, hiába csábítóan olcsók és kész.

2023. jún. 15. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!