Ez az ignis lehet 16szelepes? 1 328 cm³ 68 kW 93lóerős Illetve mennyire elnyűhetetlen, strapabíró?
Figyelt kérdés
2023. jún. 14. 15:37
1/9 anonim válasza:
Évjárat, motorkód?
Az hogy elnyűhetetlen mit takar? Nem akarsz rajta olajat cserélni, vagy mi?
Egyedül hoztad össze ezt az értelmes kérdést, vagy segített valaki?
2/9 anonim válasza:
Amikor valaki olyan kreténséget ír le, hogy egy motor elnyűhetetlen, akkor vajon mire gondol?
3/9 anonim válasza:
Szerintem közel nincs olyan elnyűhetetlen igásló mint pl. az 1.3mas régis swift motorja.
Gyökér válaszolókkal ne foglalkozz!!
4/9 anonim válasza:
Olaj cserélve van 10 ezrenként akkor fél millió kmt simán elmegy.
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, de utána tudsz olvasni, valamilyen külföldi oldalon. Egyszerűen a forgalmiban szereplő motorkód alapján rákeresel. Annyira eddig nem foglalkoztam vele, de nem rég valamiért rákerestem és kiderült hogy az 1.5ös (2004es) nissanomba, dohc motor van benne alumínium ötvözet hengerfejjel és kovácsolt acél hajtókarokkal. Mondtam is hogy: dik.
6/9 A kérdező kommentje:
?????
2023. jún. 15. 05:20
8/9 A kérdező kommentje:
Mit jelent a dik? Jó amiket megállapítottál?
2023. jún. 15. 12:42
9/9 anonim válasza:
Jó, mert már 322ezer van benne és bontatlan a blokk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!