Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Klingerit 0.5 mm lapból lehet...

Klingerit 0.5 mm lapból lehet szívócsonk tömítést kivágni? A motoromhoz nem lehet kapni a neten és sehol sem (yamaha jog első generációs robogó)

Figyelt kérdés

2023. jún. 13. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, akár egy spirál füzet kemény külsőjéből is.
2023. jún. 13. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Ja hát az biztosan jól bírja a hőt. :D Ráadásul klingerit már nincs, mert az azbesztből készült, ami erősen rákkeltő és régóta tiltott a használata bármilyen felhasználásra. Amit ma kapsz, az nem klingerit, hanem valami más (pontosan nem tudom mi) és még annyira sem bírja a hőt, mint a valódi klingerit.

Mázold össze kipufogópasztával.

2023. jún. 13. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 Ja arról nem is beszélve, hogy a klingeritet vágni... hát sok sikert. Nyilván lehet, de bonyolultabb formákat (részletes formák, vagy pl. csavarlyuk) szinte lehetetlen. Jómúltkorában én is vettem egy tömítéskészletet volt közte az is, azt próbáltam először, fél perc után feladtam.
2023. jún. 13. 17:37
 4/9 A kérdező kommentje:
#2 Tapasztalat? Ötlet? Neked bevált a kipufogópaszta?
2023. jún. 13. 19:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja és esetleg a tömítő paszta is jó erre?
2023. jún. 13. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Persze, én sűrűn használom. Igaz, hogy autóknál, de az mindegy.

Tömítő paszta alatt mit értesz? Szilikon? Az esélytelen.

2023. jún. 14. 04:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért nem mész be egy alkatrészboltba, ahol egy hozzáértő megrendeli neked a megfelelőt? Nem lehet olyan drága egy tömítés, hogy ne tudd kifizetni azt a plusz 3%-t
2023. jún. 14. 07:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Pedig a hő és olaj álló szilikon a legjobb oda is.
2023. jún. 14. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Szilikon soha nem fog működni kipufogón, nem is értem honnan veszel ekkora marhaságot.
2023. jún. 14. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!