Szerintetek is vicces látvány amikor valaki régi Swifttel megy az autópályán?
Nem tudom, múltkor valahogy olyan viccesnek tűnt mikor mentünk a pályán, hogy a sok mai böhöm nagy autók között 1-2 régi Suzuki is felmerészkedett az autópályára.
Elgondolkodtam azon is, hogy vajon nem veszélyes-e az akkora tempónál már, ilyen eltérésű járművek között.
Ti mit gondoltok?
Akinek csak az van nem tud mással menni... Mi ezen olyan vicces? Mások nyomorúsága? Vagy a kárörvendés?
Sebességet illetően meg 60km/h, amelyet a kresz megkövetel minimum képességként. A Swift meg tud menni 150-160-al is... De amúgy is minek az a nagy hajsza?! Utánfutóval nem is mehetsz 130-al...
Nekm volt régi swift sedan om
Bejártuk vele szinte az összes szomszédos országot
A bolgár tengerparton is voltunk vele.
Nem röhögött rajtunk sose senki.
Anno a 2000-es évek közepén az egyik jómódú barátom levitt a balatonra egy munka ügyben a balatonra, mert én tudtam megoldani egy IT-s problémát egy ügyfelénél. Egy ilyen régi Swift-el mentünk komolyan halálfélemem volt mellette, mert úgy pörgette a kocsit, mintha valami sport gép lenne. Brutál jól vezette... Szóval ezek után én semmin nem lepődöm meg.
Azt mondjuk rohadtul nem értettem minek tart ilyet, mikor amúgy akkoriban egy tuningolt Audi S8-al járt, most se kis dolog egy ilyen kocsi, de akkoriban, kb csak néztünk mint hal a szatyorban már egy sima Audira is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!