Jó ez a méretű alufelni ehhez a gumihoz?
Figyelt kérdés
Vettem gumit, de felnit is szeretnék. Van egy eladó 215/70R16 -os gumi volt rajta. Amit én vettem gumit az meg 215/65R16. Osztókör, meg minden más úgy tudom stimmel. Hyundai tucsonra lesz. Amit vennék, santa fen volt.2023. jún. 11. 10:00
1/3 anonim válasza:
Miért ne lenne jó? Egyforma széles és egyforma átmérőjű a két szett gumi. Ha az egyik rajta van, akkor miért ne menne rá a másik? Na meg mi köze az osztókörnek a gumihoz?
2/3 anonim válasza:
Nézd meg a te autódhoz milyen méret jó. Nagyon nem mindegy, hogy 215/65 vagy 215/70. Más a gumi átmérője, csalni fog a km/h óra és a km számláló sem fog jól mérni így.
3/3 anonim válasza:
#2 Ekkora eltérésnél a "csalás" az max 3km/h. Ha egyik irányba csal, akkor kárpótolja a gyári csalást és pontosabb lesz a mért sebesség, ha meg másik irányba csal, akkor legalább kisebb eséllyel fog gyorshajtani, mert azt hiszi hogy gyorsabban megy, mint amivel valójában.
Ekkora különbségtől nem kell hanyatt esni. Nem 175/70R13 helyett akarja felrakni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!