Meglett a jogsi, hogyan álljak neki vezetni?
Meglett a jogosítvány, akarok kocsit venni. Kisebbet jobb venni, vagy vehetek nagyobb, hosszabb sedant, amivel esetleg nehezebb parkolni?
Ti hogyn kezdtetek el vezetni friss jogsival? Családban nincs másnak autó, bent lakok a belvárosban egy nagyobb vidéki városban. Megveszem az autót aztán elindulok vele és egyre tapasztaltabb leszek? Vagy nálatok ez hogyan zajlott?

#8 Imádom amikor a saját sztoridat is továbbfonod.
Csak idézlek:
"Mellettem is üvöltözött apám"
"hirtelen ideggyenge és folyamatosan üvöltő lett abból, aki rád szól az autópályán"
Most akkor eldönthetnéd, miről is hadoválsz ;)

"Meglett a jogosítvány"
Ez pontosan mit takar? Kifejlődött? Felnőttkoróvá vált?

Először akkor menjél, amikor kisebb a forgalom, ismert útvonalon. Szerintem a kevesebb forgalom fontosabb tényező, mert nem sürget senki hátulról. Sajnos mindig nem ülhet melletted vki, aki segít. Nekem csak az önbizalmamat veszi el a férjem. Együtt jártunk páran melóba régebben, ők nem szóltak bele semmibe, amikor én vezettem.
Ha még pénzed, vehetsz tréning órákat, de nagyon drága és kérdés, engedik - e saját autóval és hogy arra menjél, amerre te akarsz. Én vettem hosszú kihagyás után órákat, de mindig ugyanarra mentünk, betéve tudtam már az utat, direkt kérni kellett, hogy menjünk másfelé is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!