Mekkora problémák lehetnek az autóval?
Van kb 2,5 millio forintom autót venni. 7-8 éve már szemeztem az e46-os bmw-kel, mindig azt terveztem ilyet veszek ha egyszer lesz pénzem autóra. Na most azóta a legfiatalabb is 19-20 éves.
De nekem most lett ennyi pénzem, nem szeretnék állatkodni vele, szimplán csak közlekedni normálisan, nem kell nagyon erős motorral. Rövidebb távokon használnám.Mit gondoltok, melyik tipus lenne nekem való? Egyáltalán találni olyat ami jó állapotú? Mert a ezeket senki nem ajánlja, de hasonló korú passatra és mondeokra, A4-re azt mondják azokból találni normálisakat.
Köszi a segítséget!
ízlelgessük a szavakat: 'a legfiatalabb is 19-20 éves'
Most ízlelgesd ezeket: a 19-20 éves autók túlnyomót többsége élőhalott. Már nem életképes csak még valahogy mozgásban tartják feketemágiával. Rohad, szét van hajtva, iszonyatosak a fenntartási költségei. Persze, lehet jó állapotút találni, meg a kaparós sorsjegyen is lehet nyerni sok pénzt, csak a többségnek nem sikerül.
Most pedig ezeket ízlelgesd: ha megteheted és ez az álmod és még költeni is hajlandó vagy rá, el tudod viselni a fenntartási költségeket akkor vedd meg. Ha ez az életed álma, akkor ne vond meg magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!