Szép napot. Tapasztalat/ véleménye érdekelne elsősorban önöktől ( tőletek ) autóvásárlás ügyben!?
Adott 3 alany;
Peugeot 508 GT
Bmw x3 xdrive 20d
Bmw 520-525d
A kérdésem a következő lenne. Tudom nem egy kategória a német és francia autó de engem az érdekelne , hogy kényelem , szerviz költség / gyakoriság , megbízhatóság illetve hely szempontjából melyik lenne a legideálisabb? Mivel most várjuk a gyermekeinket ( ikrek ) fontos a hely ( pakolhatóság , baba ülés ). Az árak 2.7m-3.6m ig vannak. Ezen keret belül szeretnèk maradni. A km hasonlóak 220ezer és 280ezer közöttiek. Millió tesztet olvastam néztem de nem tudok dönteni. Próbáltam már mind a 3-at és mèg így se tudnék dönteni, hátha van itt olyan esetleg tapasztaltabb ember mint én aki tud segíteni. Előre is köszönöm
Tisztelettel ;
B.E
Hát bmw-t biztos nem vennék .
Én inkább egy egyterű felé nézegetnék , az ami a legjobb családi autónak.
Azt se értem miért xdrive.
Azért Xdrive mert jelenleg ez van benne az árban :). Tehát ha nem az lenne akkor se lenne semmi. Most azokat soroltam fel amik elèrhetőek.
Köszönöm. Ma munka közbe ránézek akkor az oldalra melyik motorról mit írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!