Mennyire reális, hogy egy '94-es évjáratú dízel Merciben csak 110 ezer km van?
Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 19:06
1/9 anonim válasza:
Nem mindeg? Ott főleg nem a km számít.hanem az idő.el van öregedve ígyis úgyis.
2/9 anonim válasza:
amíg a tulaj a sitten múlatta az időt, addig a kocsi garázsban állt. A tizenöt év kedvezmény nélkül.
3/9 A kérdező kommentje:
2016 óta van nála, akkor hozták be Magyarországra. Akkor volt benne 216 ezer km
2023. jún. 8. 21:38
4/9 anonim válasza:
Attól függ milyen merci...
Enyémben is csak 400e van, mert átfordult az óra :D
De azért aki nem veszi észre a különbséget szemmel az nagyon vaksi.
Ezek 100-200e km-el olyanok mintha újak lennének kb.
Mármint ha pl. egy 124-esről van szó.
Ha 202 az már kissé más tészta, ott már volt visszaesés.
Ott van még a 140 is, az azért még minőségi volt.
201 már kiesik, 93-ban gyártották az utolsókat.
Szóval, melyik merci?
5/9 anonim válasza:
216-tal jött be.. most van benne 110.. ja biztos nincs ötször visszatekerve: :)
6/9 A kérdező kommentje:
Ez még a kockalámpás verzió.. szóval gondolom a W124, de így kép alapján én nem tudom annyira megállapítani.
De műszakin vagy hivatalból nem veszik ezt észre, hogy kevesebb km van benne, mint utoljára volt? Vissza van tekerve.
2023. jún. 8. 23:05
7/9 anonim válasza:
Leszarják.
De van ügyfelem akinek az egyik amúgy 1988-as autójában 65 ezer van. de az garantáltan annyi. :)
8/9 anonim válasza:
Létezik ilyen, csak 100-ból 1 esetben igaz, a többiben meg tekergetve van és néz ki olyan jól az autó hogy elhiszi aki annyira nem konyít hozzá. Én pont tavaly adtam el egy hobbiautómat 1991-ből, amiben teljesen valós 143 ezer km volt mikor eladtam, én 2015-ben vettem át az idős első tulajtól akkor 126 ezerrel.
9/9 anonim válasza:
Az elmúlt 10 évben biztos tolatott, vagy méginkább valami tudományos fantasztikumként mínuszba gyorsult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!