Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tï mit tennétek a helyemben?

Tï mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Autót szeretnék venni, de amit nézegetek az 2-3 millió körül van. Inkább várjak 1.5-2 évet mire összegyüjtöm, vagy vegyek egy 3-400 ezres autót, és mellette gyüjtsek?
2023. jún. 7. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyire nélkülözhetetlen az autó.
2023. jún. 8. 00:34
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Ez csak tőled függ. Kell autó gyorsan? Jó egy lepukkant Swift is most? Mert hogy azt kapsz 3-400 ezerért, amire nem biztos hogy nem kell ráköltened a gatyádat is. A legjobb ha tudod nélkülözni, addig nem venni autót, vagy megelégedni egy 1 milliós autóval és 1 év után venni.
2023. jún. 8. 01:59
 3/8 anonim ***** válasza:
25%

Swiftet semmilyen formában ne vegyél, hacsak nem untad meg az életed.

Azt a rosszindulatú xyz emberek ajánlgatják.

F astra inkább, kismillió alkatrész van hozzá, vegyél egy 8 szelepes benyásat, 2-300-ért múltkor néztem egyet, teljesen tökéletes állapotban volt.

Csak az ostoba ember hiszi, hogyha jó drágán vesz valamit, pláne autót, az biztosan jó lesz sokáig.

2023. jún. 8. 05:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2 év múlva a 3 milliós autó nem 3 millió lesz.
2023. jún. 8. 07:21
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
300 ezres autó inkább koporsó, mint autó.
2023. jún. 8. 07:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Igazából azért lenne jó, mert így tudnék vele munkába menni, és nem kellene a munkásszállóra költözni hanem minden nap autóval tudnék menni.

370.000Ft-ért láttam Renault Thalia-t, 1.4 16V, képeken egészen egyben van, szerintetek jó ez a típus? Swiftet nem szeretnék, az F astra viszont nem rossz.

2023. jún. 8. 08:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Egyébként ezt a típust nézegetem: [link]

De ez még drágább. Szerintem qrva jól néz ki, meg elvileg megbízható típus. Illetve a 2015-ös modelekben általában kevesebb KM van.

2023. jún. 8. 08:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha annyit keresel csak, hogy ilyen sok idő ennyit összespórolni, akkor ha már tartanál és használnál folyamatosan egy másik autót, mégis hogyan tudnád összespórolni a második árát?
2023. jún. 8. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!