Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autot vegyek?

Milyen autot vegyek?

Figyelt kérdés

1,5-2 millio forint a keret, plusz az atnezetes, atiratas koltsegei rendelkezesre allnak. (Illetve utana is lesz penzem esetleges meghibasodasra) Nemet autok tetszenek nagyon regota, nagy almom volt regen egy e46 bmw, errol letettem mivel mar eleg regiek lettek mire meglett a jogsim. Volkswagen passatba illetve golfban gondolkozom. 2005 evjarat korul, esetleg audi a3, a4.

De neztem ford mondeot is. 195 cm magas vagyok egyebkent. Utaznek vele hosszabb tavon is neha, de tobbnyire varosban hasznalom, illetve a varostol 25 km tavolsag max.

Igazabol a felsoroltak kozul melyiket erdemes megvenni? Legjobban az a3 tetszik, abbol melyik a legmegbizhatobb tipus ebben az evjaratban?

Koszi a valaszokat!

2023. jún. 7. 17:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Először is ami tetszik bekelle ülnöd mert van amiben be sem fogsz férni.
2023. jún. 7. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!