Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi megújitásához milyen...

Jogsi megújitásához milyen vizsgálat kell?

Figyelt kérdés
Rövidesen lejár a 'B jogsim és azt szeretném megtudni,hogy milyen vizsgálatokon kell átesni ilyenkor és,hogy volt e mostanában valaki ebben a helyzetben, az a helyzet ,hogy eléggé fehér köpeny pánikom van.

2023. jún. 2. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:

A háziorvosnál kell jelentkezned.

(vérnyomás, látás)

2023. jún. 2. 16:44
 2/9 anonim ***** válasza:
A háziorvosod el fog mondani mindent, laborba szoktak beutalni.
2023. jún. 2. 16:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Laborba? Ez vicc
2023. jún. 2. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vicc, anyám is kapott beutalót. Ha fiatal vagy 50 év alatti akkor talán elég a sima vérnyomás, látás, hallás vizsgálat is a háziorvosnál.
2023. jún. 2. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
#4 Amikor engem akárhova be akar utalni orvos jogsi miatt, akkor simán felhívok egy másik orvost, aki se perc alatt megvizsgál, sehol nincs leírva, hogy a saját háziorvosodnak kell csinálnia.
2023. jún. 2. 18:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem még EKG-ra is el akart küldeni a laboron felül, 29 éves vagyok :D Felhívtam amúgy egy autós iskolát a környéken és ott elmentem az üzemi orvoshoz aznap amikor az irodájukban rendelt, 9000 Ft és meg is van a papírka
2023. jún. 2. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem labor is csak akkor kell, ha már rég nem voltál. Ha szoktál menni laborba amúgy is, és nem évekkel ezelőtt voltál utoljára, akkor nem feltétlen fog laborra beutalni, de ez nagyon orvosfüggő.
2023. jún. 2. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Ahogy mások is írták, teljesen az orvostól függ. Jó előre fel kell hívni a rendelőt telefonon, hogy tudd hogy mennyi idő alatt tudod majd megcsinálni a vizsgálatokat.

Az én körzetim a másik szélsőség. Az egyetlen teszt: át tudom-e nyujtani a vizsgálat díját. Ha sikerül, már készül is a papír. Egyébként jó diagnoszta, csak magasról tesz minden szabályra. És nagyjából ismeri az egészségi állapotomat.

2023. jún. 3. 03:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Áprilisban voltam a háziorvosomnál, csak megnézte a táblán a szememet, szemüveges vagyok, de nem kellett letakarnom egyiket se, mert a táblát sem egy szemmel nézem vezetésnél. Vérnyomás (elég magas volt, lehet stressz, vagy túlsúly okozza), de megadta simán.
2023. jún. 3. 11:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!