szeretnék venni a kocsira 1-2 humoros matricàt. lehet valaki szerint ez ciki meg gyerekes,de nem a legszebb a fényezés,van màr rajta pàr karc,meg egy 20 éves autó,úgyhogy màr nem fogom sajnàlni,de lagalàbb had nevessünk haverokkal rajta ha elolvassuk. ilyesmikre gondoltam:
nem akarom tele ragasztgatni,2-3 kisebb darabot szeretnék rá. a kocsi mely pontjaira lehetne tenni?szélvédőre nem nagyon akarok.
2023. jún. 1. 00:06
1/8 anonim válasza:
Az ablakokon és a lámpákon kívül bárhol máshol elcsúfíthatod szerencsétlen autót.
2023. jún. 1. 00:27
2/8 A kérdező kommentje:
nem arra voltam kíváncsi hogy szerinted el lesz a csúfítva vagy nem,meg nem is úgy értettem,hogy hova szabad,hanem hogy hova érdemes.
2023. jún. 1. 00:31
3/8 anonim válasza:
Ne tedd!Ezek nem viccesek,hanem szánalmasak,mindenki azon mosolyogna,hogy mekkora fogyatékos vagy.
2023. jún. 1. 06:58
4/8 anonim válasza:
Ez egy gagyi valami.
2023. jún. 1. 08:12
5/8 anonim válasza:
#2: Azt kérdezted, hogy hová lehet tenni őket, erre válaszoltam.
2023. jún. 1. 08:15
6/8 anonim válasza:
Ezeket max a hátsó részre érdemes tenni monjduk csomagtér ajtóra. Oldalt és a motorháztetőn szerintem ezek hülyén néznek ki.
De szerintem mindkettő ilyen matrica eléggé öreg "poén" ami ma már nem vicces. A "Szia uram" is csak addig volt vices amedig nem ez terjedt mindenhol...
2023. jún. 1. 11:19
7/8 anonim válasza:
Ezek már 2005 nyarán is kínosak voltak inkább :DD
Amúgy bárhova, ne foglalkozz más ízlésével, mert bárhova teszed, valaki cikinek fogja találni. SZóval oda teszed ahova akarod, lesz aki mosolyog majd rajta.
2023. jún. 3. 16:35
8/8 A kérdező kommentje:
nem egy új s merciről van szó,amin tényleg kínos lenne. én jót nevetek rajta,ha pl elolvasom azt,hogy #haljakmegezfullgyári,az meg hogy ki mit gondol,az nem érdekel. de amennyire lehet,ízlésesen akarom megcsinàlni,pl szerintem meg az az ízléstelen,amikor az egész hàtsó ablakot tele ragasztjàk olyannal,hogy ez dízel te k*rva. én 15 centiben rendeltem azt a feliratot,és a kis abalakra szànom hàtulra,meg lehet még a hátsó lökösre egy olyat,hogy boost loading,vagy valami turboval kapcsolatosat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!