Milyen fajta központi zárat érdemes venni?
Figyelt kérdés
Suzuki Swiftem 2006-os évjáratú, 5 ajtós. Központi zárat szeretnék cseréltetni. Melyik fajtát érdemes választani?
A mechanikus kulcsosat, vagypedig a távirányítós elektromosat? Konkrét típust szívesen fogadok, ha ajánlotok személyes tapasztalat alapján.
2023. máj. 31. 19:33
1/4 anonim válasza:
gyárilag nincs benne?
Ha van minek azt kicserélni?
2/4 A kérdező kommentje:
Amikor vettem az autót, -de gyanítom, hogy így gurult ki a gyárból- akkor már úgy tudtam nyitni, (mint most), hogy külön tudom csak nyitni a két első ajtót a kulccsal, és a két hátsó ajtót úgy, hogy benyúlok hátra az első ajtóknál.
2023. máj. 31. 20:10
3/4 anonim válasza:
nehezen hiszem hogy a 206 os swiftben nincs gyári központi zár
Van abban szerintem csak valamiért nem müködik
Meg kéne nézetni egy autovillamossági szerelővel.
Amugy ha valami csod a folytán tényleg nincs benen akkor lehet kapni univárzális központizár készeletet távirányitó modulal és nélküle is kb 30-40 ezer pénz+ a beszerelés munkadíja
De én azért megnézetném előbb, lehet csak valami fisfasz romlott el:)
4/4 anonim válasza:
Én keresnék egy bontott gyárit, az biztosan a legjobb megoldás olyan szempontból, hogy beszereléskor mindennek passzolnia kell, lehet, hogy még a kábelezés is elő van készítve. Az utólagos zárak, bár működhetnek, de sosem lesz olyan jó, mint egy gyári. Zöröghet a kárpit, nem is biztos hogy olyan könnyen fel lehet rakni a motorokat, stb stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!