Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Romet kadett felpörög leáll?

Bálint6969 kérdése:

Romet kadett felpörög leáll?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. Nemrégiben átépítés céljából vettem egy Romet kadettet. Jól haladtam vele, gyújgás beállítás után indult első rúgásra igaz nagyon pörgött de ment, nem állt le. Aztán megadta magát. Most ha teleszívatom vagy teszek a hengerbe benzint kb 3 másodfercig elindul, felpörög, megáll, utánna semmi, hiába rugdosom nem is pöffen. Ha magára hagyom egy fél órára utánna megint elindul 1-2 masodpercre. Aztán megint semmi, rugdoshatom amíg letörik a lábam. Mi lehet az oka? Kicseréltem a karbit újra, új megszakító, kondenzátor, új gyertya, új szimeringek és tömítések de semmi. Benzin van, szikra van és nem megy egyszerűen. Minden ötletnek örülnék, már nem jut eszembe semmi?

2023. máj. 30. 10:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kap elég benzint.
2023. máj. 30. 11:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is erre gyanakodtam, de a karbi teljesen új átnéztam, ki is pucoltam, látszólag jónak kéne lennie. Az úszóval is babráltam, feljebb állítottam hátha, de semmi
2023. máj. 30. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!