Szerintetek mi lehet a légkondival?
Tavaly őszig biztosan működött.
Még télen is volt hogy azzal fagyasztottam ki az ablakot, viszont most mondom kipróbálom de egyáltalán nem fúj hideget.
Megnyomom az AC gombot de nem történik semmi… Szerintetek a kompresszor halt meg vagy a gáz ment ki belőle? (Passat CC ha számit a márka)

"Még télen is volt hogy azzal fagyasztottam ki az ablakot"
Klímával?! Az érdekes lenne...
A legvalószínűbb, hogy nincs a rendszerben elég nyomás, ezért nem indul a klímakompresszor. Vidd el egy klímáshoz! Lehet más gond is persze, de nincs értelme látatlanban találgatni.

Várjál mindjárt megjósolom innen a távolból, mert ugyebár jós vagyok. Távszerelni is tudok, ha érdekel, utalj 30 ezret és innen a kényelmes fotelemből megjavítom neked.
MERT EZ NYILVÁN ÍGY MŰKÖDIK

#6 Nem kimondottan igaz, hogy nem lehet. Szelepet bárki tud cserélni, nyomásgombát bárki tud cserélni, de még kuplungot és behúzótekercset sem nagy ördöngösség cserélni, mivel a legtöbb autónál helyben hozzá lehet férni, azaz nem kell sem a kompresszort levenni, sem a gázt leszívni belőle (ha van benne), csak egy csavar szokta fogni a kuplungot, utána pedig zéger a tekercset és kész. Továbbá biztosítékot is tud az ember cserélni otthon, ha van hozzá affinitása akkor vezetéket is tud javítani, vagy kontakthibát megszüntetni...
Lényeg a lényeg, a klímarendszer alapvetően nagyon könnyen szerelhető. Persze tény, hogy az esetek 99%-ában a kevés gáz miatt nem kapcsol a klíma, az pedig pont nem orvosolható otthon, de azt hívjuk inkább időszakos karbantartásnak, ne pedig javításnak. Ha valóban hiba van a rendszerben, azoknak nagyon nagy része javítható otthon. Mondjuk egyáltalán nem ajánlanám annak aki nem ismeri a klímarendszert, még mielőtt pl. feltöltött rendszernél kitekeri a szelepet és letüdőzi a gázt, vagy ilyesmi, de ezt leszámítva könnyen javítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!