Hanyadjára mentetek át forgalmi vizsgán?
Ma buktam meg harmadjára, először Y megfordulásnál felmentem a padkára, másodiknál nem követtem a sávot és az oktatónak bele kellett nyúlnia, de az már nem sokon múlt, most meg kanyarodtam ki emelkedős útkereszteződésből, amikor kiindultam még nem jött senki, aztán mire kiértem pali 60-nal rongyolt és az oktatónak kellett belefékezni. Persze az izgulásom se segít rajtam sosem.
Nagyon el vagyok keseredve, kezd tőle minden kedvem és motivációm elmenni... Órákon jól vezetek, de vizsgán egyszerűen mindig csinálok valami hibát.
Szívesen olvasnám a ti történeteiteket is és tanácsaitokat.
Köszönöm előre is a válaszokat.:)
PÁV-ra kell mennem, 5 bukás miatt... Az első valóban az én lassúságomon múlt, bár azt hiszem nem akkora probléma, hogy az autó körül rohangáló yerekeket nem akartam elütni az iskola előtt, és ezért kanyarodtam ki gyök 2vel...... Mindegy, túlléptem rajta.
A másodikon az oktatóm szimplán belekapott a kormányba, hogy én padkának viszem az autót (plot twist: nem vittem volna, csak egy iddegbeteg barom volt az ember és a 35 centis táv neki nem volt elég a villamosmegálló két oldalától.. illetve imádott üvöltözni velem minden miatt, csapkodni a múanyag kasztnit hátha megijedek meg ilyenek). Ekor váltottam oktatót, és derült ki, hogy az első emberke kb 13 órával lehúzta a sulit és nem iktatta a kartonomba, így 2 bukott vizsgával, és összesen(!) 30 órával kerültem át. A harmadik vizsgán kb fejen állhattam volna az autón akkor se engedett volna át, ilyenekbe kötött bele, hogy neki nem tetszik ahogy fogom a kormányt, meg hogy minek van a váltón a kezem (amikor a rakpartra kanyarodtam ki álló helyzetből, és nem egyesben terveztem 70-el menni szerencsétlen autóval..). A negyediken 48 perc után vágtak meg a telephelytől teljesen ellentétes irányba hajtva, miután beírta a faszi hogy megfeleltem, de átmentem egy sárgán, és kihúzta. Kontextus: Vörösvári út közepe a meki előtt, a 2x3 sáv kereszteződése, plusz két oldalt 2-2 sáv. Mögöttem még jól rágyorsított egy kedves bmw, majd besatuzott és őmég megáállt a vonal előtt, de én inkább gyorsítva áthajtottam, mert ha ott rúgok a fékre, legjobb esetben a zebra után de inkább a kereszteződés közepén állok meg. a
Ami a kresz szerint helyes is, hiszen ha nem tudok megállni biztonságosan, áthajthatok. A vb sem látta a pirosat hátsó ülésről, magyarul még időben voltam, de ugyebár ő máshogy ítélte meg, illetve betanuló vbült mellette és esze ágában sem volt jófejkedni.
Az ötödik csodás alkalom tartott kb 25 percig, amikor is elnéztem egy táblát és sávot váltottam de azonnal rájöttem hogy hiba, elnézést kértem, feltűnő tükörbe nézés után indexxel visszatértem az egyenesen haladó sávba, nem záróvonalon áthajtva. Erre a pali közölte, hogy hát ő nem látta hogy kint az index, és azt se látta hogy forgatom a fejem, hiába mondta az oktató, hogy ő látta.. Simple közölte, hogy közveszélyes vagyok és én mit képzelek, illetve hogy jobbra kanyarodó sávból nem hajthatok egyenesen (ami nettó hülyeség). Kiderült ugyanerről az emberről, hogy 2 másik barátnőm is vizsgázott nála, mindkettejüket ugyanerre hivatkozva húzta meg, kb 20-30 perc után.
Úgyhogy elismerem, én is béna voltam időnként de sokaz fejlődtem, nem hajtok mint az őrült, az okatóm aki kínosan őszinte akkor is ha nem kéne, ugyanezt mondja... Szeretnék vezetni, az órákon is jól megy, de ezekkel teljesen elveszik a kedvem..
Nem hárítani akarom a felelősséget, de már durván elegem van a magyar rendszerből, egyszerűen nevetséges, hányszor megkaptam hogy főleg szőke nőként jobb ha csak szép vagyok az anyóson, hagyjam meg a vezetést a páromnak....
#15-ös sajnálom, teljesen meg tudlak érteni, hogy idegesít és eleged van belőle:(
Plot twist nekem is megvolt már a 4. sikertelen vizsgám is, jövő hónapban megyek az 5-re, remélem az már sikerül:(
PÁV-on miket kell egyébként csinálni, milyen feladatok vannak? Csak a biztonság kedvéért, hogy tisztában legyek a dolgokkal xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!