2004-es Kia Sorrento turbó cseréje lehet 400 ezer?
Figyelt kérdés
Azonkívűl 22 napja van ott és ma kitaalálták, hogy az önindító is elromlott, noha hibátlan volt mikor odavittük, arra is fizessünk 50 ezret2023. máj. 25. 08:59
2/9 anonim 

válasza:

De miért kell turbos autó? Sok persze.
3/9 A kérdező kommentje:
5 éve megvan az autó, eddig szuper volt. Már egy hónapja ott az autó, ráadásul erre az összegre is az ismerőseink felhorkantak, a szerelőt alig érjük el telefonon. Egy másik ismerős autójával is gondok voltak itt, mint kiderült, ott bírósági ügy is lett belőle. Az önindító már plusz poén, semmi baja nem volt mikor odavittük.
2023. máj. 25. 09:35
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, volt valami gubanc, eleve rendőrség kellett, hogy visszakapja az autóját, szétszedve hiányosan kapta meg. Ha tudom, hogy ugyanaz a szerelő, nem viszem oda.
2023. máj. 25. 10:02
6/9 anonim 

válasza:

AZt is megmerem kockáztatni hogy a turbónak se volt semmi baja.
A turbó akkor rossz ha csapágyas, szimmeringes vagy össze törik a lapátja.
7/9 A kérdező kommentje:
De, amiatt vittüknoda, mert a pályán hirtelen füstölni kezdett. Előtte napokban pedig hallottam olyan hangot, mint amikor szénsavas üdítőt nyitsz ki. De a 400 ezret nagyon soknak tartom. Magyarázta, hogy nem az alkatrész, hanem a munkadíj a drága. Utána néztem, 4 órás munka, kicsit sok érte a 300 ezer, az olajat külön mi vittük.
2023. máj. 25. 10:10
8/9 anonim 

válasza:

Inkább vigyed el másik szerelőhöz ha ismerőssel is ilyen gondok voltak,nem muszály elfogadni az ajánlatot.Velem volt egyszer hogy klímával volt gondom,egyik szervízben ki akarták cserélni a kompresszort és a hűtőt 300ezerért,elmentem másik helyre ott pedig megoldották 80ezerből egy mágneskuplung cserével.
Nyílván nem ugyanaz a probléma de szerelő és szerelő között hatalmas különbségek vannak,ha nem kérdőjelezem meg az első ajánlatot 200ezerrel többet költök el és lehet nem is lett volna jó.
9/9 A kérdező kommentje:
Ma megyünk az autóért, mert kész van. Küldött egy üzenetet, amit nem lehetett sehogy megnyitni, hiába hívtuk kinyomott. Ma odamegyünkegy szerelővel, kérek minden számlát, az önindítót biztos nem fizetem. 15000 ezres munkadíjat mondott, azt hajlandó vagyok és az alkatrészt kifizetni. De bárhogy számolom még drágán is 200 ezer. A turbó az autómhoz 30-90 ezerig van. Turbó csere maximum 5 óra. 23 napig ültek az autón, úgy, hogy elérhetetlenek voltak.Volt ott személyesen is a párom, szétszedve volt az autó és csak kolléga volt bent
2023. máj. 25. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!