Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tankolsás után egyenletlen...

Tankolsás után egyenletlen alapjárat?

Figyelt kérdés
szombaton tankoltam délelőtt,hazamentem leraktam a kocsit,minden rendben volt. majd vasàrnap reggel indítottam,és nehezen is indult be,és “buffogott” az alapjàrat,olyan volt,mint ha le akarna fulladni. aztán adtam neki gàzt,utàna beállt az alapjárat normálisan. ma is indítottam,aztàn már könnyebben indul be,és indításkor nem is buffog úgy ahogy a múltkor,de egyenletlen az alapjárat,olyan mint ha jóval gyengébb is lenne,és ràngat is kisebb fordulaton,és menet közben is hallani,hogy egyenletlen a fordulat. szerintetek mi lehet a problèma? amikor tankoltam màr elég kevés volt benne,kivillant az üzemanyagjelző làmpa,de elvileg akkor mèg kell hogy legyen benne,nem csont szàraz a tank. sima 95-ös omv benzint tankoltam bele,1.8t motor.
2023. máj. 23. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
Hát már bocs, de ilyenbe miért nem 100ast tankolsz?
2023. máj. 23. 20:43
 2/7 A kérdező kommentje:
oreg 1.8t be nem látom sok értelmét. vagy ennyivel jobb a 100-as?
2023. máj. 23. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
nem jo benzint raksz bele xd
2023. máj. 23. 20:46
 4/7 A kérdező kommentje:
95-ös omv-vel mi a baj?
2023. máj. 23. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
18%
a premium jobb
2023. máj. 23. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
95-os is tokeletes 1.8T-be ha gyari
2023. máj. 23. 21:59
 7/7 A kérdező kommentje:
gyarinak nem gyari,legalabbis ugy vettem,hogy k04 hybrid turbo,nagyobb cooler,meg optimalizalo program. szerintem csereltetek benne uzemanyagszurot mindenkepp,mert az sorm arthat,aztan majd meglatjuk mi lesz. olvastam hogy egr szokott meg eldugulni.
2023. máj. 23. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!