Teljes gázon fuldoklik / rángat a robogó , mitől lehet?
Figyelt kérdés
2006 piaggio zip2t . Frissen fúrt egyes túlmérettel. Jó kompresszió. Gyári karbi gyári légszűrő, új gyertya. Nagyobb fúvókánál még jobban fullad. Ha leveszem a légszűrőházat szintén be fullad. Feljebb tettem a tűt nem segített. Most lejjebb tettem a tűt de így is teli gázon ingadozik vagy nem tudom hogy mondjam. Alapjárat hibátlan, indulásnál nagyot harap. De hamar be is fullad utána meg rángatva megy max 30-at. Valaki valami hasznosat? Variátor jó, új gyári értékű görgők, új szíj és új gyári rugó. Itt nekem megállt a tudomány.2023. máj. 23. 12:59
1/7 anonim 

válasza:

Nagyobb fuvóka és feljebb tetted a tűt az ugyan az, sokat kap.
2/7 anonim 

válasza:

Javaslok egy asztmapipát a kis robinak, jobbulást!
3/7 A kérdező kommentje:
Valóban nem írtam le. Vissza raktam a gyári fúvókát és utána állítottam a tűn. Most a maradék lehetőségem a felső pontra rakni a tűt. Ha úgyse jó akkor ennél kevesebb benzint csak akkor kap, ha elzárni a csapot
2023. máj. 23. 16:54
4/7 anonim 

válasza:

Lehet, hogy nem kap elég benzint. Mármint nem a karbibeállítás a baj, hanem valami el van tömődve, es mikor sok benya kéne, kifogy a karbiból.
5/7 A kérdező kommentje:
Annyi van még, egyik kollegám tippje, hogy zárják el a benzin csapot és ha felpörögni akkor szerinte sok a benzin. Elzártam, csutka gáz es elkezdett pörögni egyenletesen. Nade már csak egyel tudom lejjebb rakni a tűt. Ha úgy is sok a benzin akkor fogalmam sincs. A karbiban mindent kicseréltem már kínomban mivel ezekben nem lehet állítani uszó szintet, mint a szinyóban.
2023. máj. 23. 22:10
6/7 A kérdező kommentje:
Karburátor újra szét szedve tömítések megigazítva, légszűrő ki cserélve egy vékonyabb szivacsra, végre felpörgött de annyi benzint kapott hogy a légszűrőbe belefolyt. Másik úszó másik tű, most frankó az alapjárat cserébe el se indul mert ahogy gázt adok be fullad.
2023. máj. 25. 13:00
7/7 A kérdező kommentje:
Karburátor csere és benzin csap csere oldotta meg a problémát. Megszűnt a füstölés is és a rángatás is
2023. jún. 14. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!