Most ez az új büntetési rendszer ez hogy is van pontosan?
A fix traffik is úgy büntetnek vagy csak akkor van ez az 51 50-es táblánál ha rendőr traffizik és megállít utána
Vagy most, hogy mi?
Meg ha fix traffik úgy vannak akkor melyiknél mennyivel lehet menni hogy ne büntessen?:D
"Egyébként miért kell gyirsabban menni? Mi olyan sürgős?"
bírom, amikor hirtelen mindenki elkezd úgy tenni, mint aki kivétel nélkül mindig minden sebességkorlátozást betart.
#11, nem én írtam a felvetést. De általában igyekszem a határokat betartani. Sokat autózom. Sok éven át ingáztam (nem a szomszédba), több mint egy évtizeden át céges autókkal is nem ritkán napi 1000 km-t közlekedtem. 23 éve vezetek. Ez alatt egyetlen egy alkalommal sem kaptam még csekket, sem helyszíni bírságot.
Nyilván van, hogy nekem is elnehezül a lábam. Főleg olyankor vagyok hajlamos odalépni mikor valaki előttem szüttyög és nehezen tudom megelőzni a forgalmi helyzet miatt. De amikor észbe kapok, visszalassítok a megengedettre. Sokszor keltem reggel 4-kor, hogy a célba időben megérkezzek. A reggeli piszmogás miatti késésemet soha nem az utakon akartam behozni. Sokat járok az M6-ososn is. Azért mert kihalt a pálya, és tudom, hogy nincs a közelben fix kapu, nem nyomom 180-200-zal, akkor is a megengedettel haladok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!