Autó vásárlása után ha az eladó ígérete ellenére véletlenül mégsem küldi a törzskönyvet, mire letelik a 15 nap az átírásra, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Kidobtam a rengeteg pénzt? Ki fogják vonni az autót a forgalomból és kész, ennyi, dobhatom el??
Elvileg pár napja lett átíratva az ő nevére is, és ezért még nem kapta meg. De rettegek, hogy nem is fogja elküldeni. Csak nem tudom, mit tehetek ilyenkor...az okmányirodában lesz valami kérelem lehetőség, hogy onhibamon kívül ez történt?
2023. máj. 21. 18:08
1/4 anonim válasza:
Helyben kell elkérni a vásárlásnál a törzskönyvet addig nem mozdulsz el onnan. Így most szívtad, nem tudod anélkül átiratni.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom utólag én is, nagy hülyeséget csináltam. Csak szerettem volna megkérdezni, hogy mi lesz...az autót kivonják a forgalomból és ennyi, kész vége? Kidobtam a pénzem, csak mert nem lesz meg a törzskönyve?
2023. máj. 21. 18:40
3/4 A kérdező kommentje:
Vagy tegyem meg a rendőrségi feljelentést?
2023. máj. 21. 18:41
4/4 A kérdező kommentje:
Az autó nem lopott vagy ilyesmi, "Az autó forgalomban van" és láttam is egy igazolást róla, hogy be lett fizetve és meg lett igényelve a törzskönyv ezen a héten. Ide fog állni egy tréler és elviszik az autót, kész, ennyi? Kidobtam egy csomó pénzt?? Semmi lehetőség nem lesz törzskönyv nélkül hogy megkapjam?
2023. máj. 21. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!