Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 7 millió ft környékén melyik...

7 millió ft környékén melyik élményautó lehet jó döntés, ha fontos a megbízhatóság?

Figyelt kérdés

Minimum 250-300 le feletti autót szeretnék, szuper lenne, ha nem 4 henger lenne, és turbós.

Kevés kritérium van, élményautó lenne.

Legyen benzines vagy esetleg hybrid.

Automata, klíma, ülésfűtés, minimum xenon fényszóró, tempomat, tolatóradar, előny ha összkerék.

Ezen belül is, ami a legfontosabb, minél újabbat szeretnék, kevés km-rel.

Mondjuk 2015 felettit, és nagyon max 150.000 km alatt.

2 személyes azért ne legyen, és feleslegesen nagy se, nem kell se kombi, se suv.

Ha kevés a keret, akkor lehet 4 henger is, de ne tfsi.

Az álmom egy c400 lenne, de az inkább 8-9-ért megy sajnos.

2023. máj. 20. 09:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%
Amugy nem azért, de en nekem a fizetésem nagyjából kozel van az 1 milliohoz, mégis egy szakadt 2 millios kocsiban ulok, bar lehet mar 3-ért is el lehetne adni. Akkor mennyit keres az aki 7 millioért vesz kocsit? 3 milliot?
2023. máj. 20. 16:24
 12/17 A kérdező kommentje:

Mi közöd van ahhoz, hogy ki mennyit keres? Én nem fogok dicsekedni vele, plusz felesleges is, mivel nem tudod mennyi időt vagy energiát tettem bele a munkámba, és azt sem tudod, jelenleg hàny órát dolgozok, vagy kell-e dolgoznom egyáltalán.

Az, hogy milyen autóban ülsz, a te döntésed, ha pedig a munkabéreddel nem vagy megelégedve, vagy úgy érzed többet ér, amit nyújtasz, akkor pedig a főnöködnek tedd fel a kérdést, vagy emelj árat.

2023. máj. 20. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
5%
Hé, hol az iPhone 14 Pro Max-om? 😤
2023. máj. 20. 16:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy ennyi pénzből mar a lóerő és az évjárat is nagy probléma. Nem hogy meg a km meg a többi igény
2023. máj. 20. 16:36
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Mi neked az élmény? Scirocco R Fl-t ki lehet fogni
2023. máj. 20. 20:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Én segítenék de elég homályos tényleg, hogy mit értesz élmény autó alatt. Amit írtál pl a C400 az nem élmény autó, legalább is a közmegnevezés szerint nem, élmény autó pl Mazda MX-5 vagy GT-86... olyan autó ami arra lett építve, hogy elfogadható pénzért vezetési élményt nyújtson, semmi mást tehát nem napi használatra lettek tervezve. Ezt tisztáznod kéne. A C400 4 ajtós luxus szedán, nem élmény autó.
2023. jún. 19. 17:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem élmény volt annak idején amikor a csajommal kispolszkival mentünk nyaralni és a hegymenetben megállt. Kicsit játszottam a motorterben és mehettünk tovább nyakig olajosban, de előtte felizgult a mocskos férfi látványra és le kellett rendezni. Szerintem ez olcsó.
2023. júl. 5. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!