Ez komolyan amortizációt jelent egy autónak?
Szerintem csak szívatott és nem vetted a lapot.
Ha ezt komolyan gondolta, akkor viszont súlyosan fillérbaxó az apósjelölt...
Ez már nem is fillérb..ás, hanem elmebaj kategória.
Figyu, én mindig használtan vettem autót, tehát ilyenkor sokat végignéztem és végigkérdeztem. Soha olyat nem hallottam, hogy "mivel ez az autó már öreg, ezért várhatóan előbb-utóbb cserélni kell az ajtók zsanérját". Az az autó úgy fog a roncstelepre kerülni, hogy a zsanérjai még használhatók lesznek.
Ja, és csak úgy mondom, hogy könnyen belátható, hogy a sofőrülés ajtaja messze sokkal többször van nyitogatva, mint bármelyik másik. Szóval, ha valamelyik megadná magát, akkor az sokkal előbb, mint bármelyik másik.
Namost, vajon ő át szokott mászni a túloldalra, hogy ott szálljon ki, és a sofőr oldali ajtó zsanérja ne kopjon annyira???? Nyilván nem!
Én egy ilyen leendő apóssal kapcsolatban minden rosszra el lennék készülve. És öreg korában csak rosszabb lesz.
"akkor nem kell a másikat is kinyitni, mert csak feleslegesen kopik zsanér."
Ez elég nagy hülyeség. Többet kopik az üléshuzat, meg benne a szivacs, mint az acélból készült zsanér.
Az ülések tönkremenetele gyakoribb értékcsökkentő egy koros autónál, mint a zsanérok hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!