Féltengely szimering és diffi olaj csere milyen áron megy egy BMW E46 kupé esetében?
1/2
Coupe magyarul kupé.
2/2
Differenciálmű rövidítve diffi. Nem diferenciálmű. Független ettől van, aki egy F betűvel használja.
Ha valakinek a kérdésre válaszolás nem megy, legalább ne reklámozná, hogy hülye. Gratulálok.
Ha esetleg még ennek a hozzászólásnak az értelmezése se menne, nyelvtanilag mindkettőt helyesen írtam.
Kérdező,ilyen specifikus kérdésekkel jobban jársz ha pl FB csoportban,E46 fórumokon jársz utána mert ezen az oldalon a sok tróger trollnak nem megy az hogy csöndben marad és továbbgörget,csak beszólásokat tudnak írni normális kérdésre is.Az hogy valaki tapasztalatból tudja jól a választ elég kicsi az esélye.
Sajnos nagyon lezüllött ez az oldal,rengeteg az ilyen haszontalan,beszólós k*csög
Köszönöm szépen a normális hozzászólásokat.
4/5
BMW-s oldalakon próbálkoztam, de több nap után se jött válasz sajnos.
5/5
Gyári olaj és alkatrész kerül bele, ami már meg lett véve, csak munkadíjra kaptam eddig egy 40.000, egy 65.000 és egy 95.000 forintos ajánlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!