Ki melyik autót venné inkább? Ford Focus 125 lóerős 1.6 benzin vagy Honda Civic 140 lóerős 1.8 benzin?
de gazdag valaki, valakinek 1 millioja sincs kocsira.
Nekem van, de en azert nem veszek mert masnak nincs, es szegyelnem magam, hogy ilyet veszek, de mas nem tud ilyet venni.
A Fordot tapasztalatból tudom, hogy jó motor, a Hondának meg a hírneve nem alaptalan. Amelyik jobban tetszik...
#2 Te valami szefós vagy?
Szerintem a ford.
2, 5, ugyan ez vagyok én, nem akarok semmit megvenni, mert másnak nincs rá és nem érezném jól magam ha megvenném. Ezért van inkább egy 6 éves android telefonom, meg mindenből a lehető legolcsóbb, igy legalább nem érzem rosszul magam. Egyébként jól keresek, nem az hogy nincs rá pénz azért nem veszem meg, mert van rá. Múlt évben összegyűjtöttem 400 ezret csak telefonra, de egyszerűen nem tudom megvenni mert szégyelném magam, hogy másnak ételre nincs én meg szaladgálok itt a 400 ezres telefonommal. Inkább adományozok minden hónapban.
Amugy for real, nekem egy 25 millios kocsim van, damn it feels good vezetni a sok gyari dolgozo elott xd. Vadba van amugy.
Sokan meg starbucksot se tudnak kifizetni, nem hogy kocsit venni xd, nekem meg 25 millios van, es a starbuckstba jarok minden morning.
Igen, bmw driver vagyok xd, 25 millio volt, plusz most akarok bele rakatni egy uj kipufogorendszert, ami lesz vagy 2 millio. Semennyire nem erzem rosszul magam, sot. Jobban erzem magam SOKKAL mint ha egy regi ocskavasat kellene vezetnem, igy legalabb megnezik az emberek (a legtobb gyari dolgozo xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!